PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 203 tys. ocen
8,2 10 1 203186
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Ciekawe o czym wogóle będzie. Dla mnie to mógłby być jakiś wątek piwniczny. Mam nadzieję, że nie zrobią jakiejś fabuły na siłę. Jak mają skopać serial to niech wogóle nie robią. Już jeden skopany serial wystarczy (3 seria pitbull'a).

ocenił(a) serial na 9

Co masz na myśli pisząc "wątek piwniczny" ?

_Nameless_

Też nie rozumiem :/ Z tego co się orientuję, to o trzecim sezonie wiadomo tylko tyle, że ma być nieco mroczniejszy i ma się w nim pojawić naśladowca, bądź naśladowcy Bay Harbor Butchera, czyli Dextera. Poza tym mają się pojawić nowi bohaterowie - w końcu na posterunku musi ktoś zastąpić Doakesa :D

ocenił(a) serial na 7
Albertino

ale pojawi się na pewno? bo sho ma skłonnosc do konczenia po drugim sezonie (jak z 'sleeper cell'), a o 'dexterze' narazie ani widu ani słychu.

FisherN

Ani widu ani słychu, bo zdjęcia zaczynają się dopiero na początku czerwca... Będzie na pewno, to najpopularniejszy serial showtime przecież :) Jedna ze scenarzystek się wygadała, że planują pięć sezonów :>

ocenił(a) serial na 7
Albertino

Dex Przejje się po 5 sezonach. Jeśli świeżość historii na to pozwoli, powinni wyprodukować max 3, no może cztery sezony. Ale po drugim sezonie to już mi zaczęło troszkę nieświeżawo pachnieć... :|

Longusiowe_Szalenstwo

Pierwsze promo trzeciego sezonu: http://spoilertv.blogspot.com/2008/05/dexter-season-3-teaser-video.html
Co prawda nie zawiera żadnych nowych scen, ale wygląda na prawdziwe.

ocenił(a) serial na 10
Longusiowe_Szalenstwo

No nie wiem..... mi się sezon II podobał bardziej niż pierwszy :D

Karola

serial jest boski .. naprawdę rewelacja, a co do trzeciej serii to rzeczywiscie niech sie scenarzysci przyłożą bo jak skopią taką perełkę to serial bedzie sie zle kojarzył .. jak nic ciekawego nie wymyslą to lepiej by poprzestali na 2 seriach, ktore byly swietne;)
showTime robi wylacznie swietne seriale ostatnimy czasy (tak do 10 lat wstecz): queer as folk, the L word, dexter i the tudors;) polecam wszystkie!

ps. oby sie nie skonczylo tak jak z prison break, w ktorym rewelacyjna byla tylko I seria, nastepne to gnioty (choc 3 jeszcze jakos dawala rade)

without_me

Uwaga, uwaga - pojawiła się plotka, że w trzecim sezonie Dexter zostanie ojcem. Oczywiście nie jest to potwierdzone info, ale kto wie...

ocenił(a) serial na 10
Albertino

No tego by jeszcze brakowało :D:D:D:D hahahaha niezły autorytet dla dziecka :D:D:D:D hahaha dobre......

ocenił(a) serial na 9
Karola

Kolejna nowa twarz w obsadzie popularnego serialu "Dexter". W nowym sezonie pojawi się Valerie Cruz ("Akta Dresdena"), która zagra asystentkę prokuratora okręgowego Miguela Prado (w tej roli Jimmy Smits).

"Dexter" to przewrotny serial o psychopacie, który nauczył się swoje mroczne popędy wykorzystywać w "słusznej sprawie". Nie wszyscy jednak popierają jego metody działania, o czym zapewne przekonamy się kolejnym sezonie.

Pomysłodawcą serialu jest Michael Cuesta, a w roli głównej występuje Michael C. Hall.

ocenił(a) serial na 10
mateusz_marcola

trzy ostatnie linijki powyższego postu uważam za niepotrzebne :) przecież wszyscy którzy się tu wypowiadają oglądali ten serial

ocenił(a) serial na 9
Karola

Fakt, niepotrzebnie kopiowałem ostatnie linijki. Wybaczcie.