PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 203 tys. ocen
8,2 10 1 203087
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

tandeta i kicz!!

ocenił(a) serial na 9

strasznie naciagana fabula i wogule dno ....
..

A tak na serio to marna prowokacja bo to jeden z najlepszych seriali jakich widziałem jedyna jego wadą ale zarazem zaletą jest to ze ma 12 odcinkow, wada dlatego ze jesli serial cie wciagnie tak jak mnie to jest to na gora dwa dni ogladania ale zaleta ze nie ma niepotrzebnego przeciagania tak jak chociaz w bardzo dobrych "Lostach" i "Prison Breaku". KAzdy odcinek jest innowacyjny i wiele wnosi do serialu .Bardzo dobra gra aktorska zwłaszcza glownego bohatera ale takze spodobala mi sie rola aktora wcielajacego sie w Doakes'a - ta postac moze odegrac naprawde duza role w drugim sezonie kto wie . a wiec podsumowujac 10/10!!! Arcydzieło

ocenił(a) serial na 8
Max

Już się bałem że jakiś niedorozwój, czy inny harcerz (bez obrazy dla harcerzy) się doczepił i zaczął maglować bezpodstawnie jeden z najlepszych seriali telewizyjnych, jakie - wg. mnie - kiedykolwiek powstały.
Bogu dzięki, że się myliłem :)
Pzdr.

ocenił(a) serial na 10
Max

"strasznie naciagana fabula i wogule dno"

Źle! Teraz burackie wypowiedzi zaczyna się od "jak na swój gatunek [wstaw ocenę]" ;)

ocenił(a) serial na 9
Mariusz_Saint

wybacz :D ale nie mam wprawy w prowokacjach :P wsumie to byl glupi pomysl bo i tak za duzo jest juz takich tematow :P nudzilo mi sie poprostu w oczekiwaniu na nowe odcinki dextera mam nadzieje ze mnie zrozumiecie :P

Max

Eeheheh, ależ ja spieniony klikałem w ten temat! Musisz mieć wielką radochę, ty dewiancie jeden :P

ocenił(a) serial na 8
Max

;) Prowokacja BARDZO UDANA! Mi też już się ciśnienie podniosło! ;)
Pozdr :P

ocenił(a) serial na 4
Max

no jakby nie patrzec to fabula jednak jest naciagana :P

ocenił(a) serial na 10
Max

Heh, już miałem zacząć besztać :-)
A tak BTW to ten gość co napisał recke Dextera na filmwebie (tą główną) to jakiś szajbus chyba. Zupełnie sie nie zgadzam z tym co napisał - że największym minusem serialu jest aktor grający Dextera. Uważam, że gra wyśmienicie i fakt, iż nie ygląda na morderce dodaje temu tylko większego uroku - nigdy nie wiesz co siedzi w drugim człowieku. Tak zresztą jest w rzeczywistości. Nikt z moich znajomych nie powiedział mi nigdy, ze wyglądam jak morderaca... ;->

tyler_7

"A tak BTW to ten gość co napisał recke Dextera na filmwebie (tą główną) to jakiś szajbus chyba."

Abruzzi już to zdążył kilka razy wytłumaczyć - po prostu dla niego postać Dextera jest za mało "psychodeliczna". To był chyba jego podstawowy zarzut względem Morgana. Było jednak widać, że idiotą, dzieckiem neo lub szajbusem nie jest, więc jakoś to sobie wytłumaczyliśmy;)