PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 203 tys. ocen
8,2 10 1 203132
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

;( Co ja teraz poczne bez kolejnego odcinka ''Dextera", ktory jak dla mnie po TP jest najlepszy jaki dano mi bylo obejrzec? Dexter wracaj!!!;(

ocenił(a) serial na 10
Amanda_Young

Mam ten sam problem .Zawsze w poniedziałki emocjonowałem sie kolejnym odcinkiem Dextera a teraz lipa... W oczekiwaniu na kolejna serie musze jakis inny, dobry, serial znalezc. Polecasz TP?! Nie orientuje sie w skrótach , wiec jak mozesz napisz co to za serial!!pzdr

ocenił(a) serial na 8
wariatadam

podejrzewam że chodzi o Twin Peaks
łączę się z wami w oczekiwaniu na 3 serię
żal :/ poniedziałek bez Dexa

ocenił(a) serial na 10
nawka

OK. Wielkie dzięki. Słyszałem cos o tym serialu. Bedzie trzeba pomyslec nad nim. pzdr

ocenił(a) serial na 6
wariatadam

Mój sposób na brak "Dextera"? - Obejżeć jeszcze raz od początku :D

PS.: "Twin Peaks" - też całkiem dobre rozwiązanie (świetny serial)

PPS.: Ja jeszcze osobiście polecam "Six Feet Under", choć pewnie widziałeś.

ocenił(a) serial na 9
patrick_bateman

ja po Dexterze oglądnełem Californication 12 odcinków = 1 sezon i teraz oglądam Weeds polecam oba ;)

Fanek_2

TP- To jak juz ktos wczesniej napisal Twin Peaks. Do tej pory widzialem serial 3 razy (wliczam ten pierwszy raz kiedy mialem 12 lat i BOB snil mi sie po nocach ;))
SFU - rzeczywiscie zarabisty serial, to rowniez moja perełka:)Wlasnie jestem na 3 sezonie wiec jakos przezyje 'strate' Dextera.
Weeds - widzialem pare odcinkow ale wkrecilem sie w 2 serie Dexa wiec jest czas by znowu kontynuowac Trawke
Californication - jeszcze nie widzialem ale mam w najblizszych planach zabrac sie za niego:) Polecacie?
Zna ktos jeszce jakies hitowe seriale ???(oprocz BP i Lost'a <Lost mnie nie przekonal do siebie - widzialem 7 odcinkow 1 seri jak wyswietlali w UK w TV i fajnie sie zapowiadal, potem wialo nuda,przestalem ogladac, moze jednak warto? >)

Amanda_Young

Nie doczytalem ze Californicatio jest polecany

ocenił(a) serial na 9
Amanda_Young

californications - wkrecisz sie po 3 odcinkach, weeds - wkrecisz sie po 4 odcinkach ;)

Amanda_Young

Lost jest super serialem...ja na początku obejrzałam wyrywkowo kilka odcinków w TVP1 ale mnie nie wciągnął.Dopiero kiedy brat skołował mi wszystkie sezony to tak mnie Lości dopadli,że kosiłam po 14 odcinków za jednym razem....Warto obejrzeć i już.Teraz czekam do lutego na 4 sezon...Fajne jest w nim to,że nic nie jest takim jak się wydaję na początku i trzeba samemu sobie poukładać fakty odnośnie bohaterów.Ostrzegam!to serial dla uważnych.

Amanda_Young

z komedii: My Name is Earl oraz The IT Crowd
a poza tym to jeszcze swietne przykladowo Sleeper Cell i Jeremiah

Amanda_Young

Znam ten ból ...Ja również dziś zaliczyłem ostatni odcinek i kicha.
Teraz testuję "Jericho" obejrzałem co prawda tylko pilota , ale myśle że może być całkiem fajny.Nie zauważyłem żeby ktokolwiek polecał ten serial więc ja to robię:)

użytkownik usunięty
darkknight2008

A ja polecam Scrubs (w polskiej wersji "Hoży doktorzy", to nie błąd ortograficzny;P). Serial niezbyt poważnie podchodzący do (a raczej - dworujący sobie ze) służby zdrowia. Genialne teksty i komizm sytuacyjny, świetnie dobrani aktorzy. Ulubiona postać - Dr. Cox:) Tylko posłuchajcie jego wypowiedzi:D

ocenił(a) serial na 8
Amanda_Young

też po ostatnim ... też chcę więcej, jestem nałogowcem.

Piter_3

ja polecam 2 następujące seriale
Day Break świetny serial o świetna obsada i dobre aktorstwo bohatera.(1 sezon 13 odcinków)
Traveler myśle że ten serial bije na głowę Prison Breaka.(1 sezon 8 odcinków)

ocenił(a) serial na 10
barteq_2

"Day Break" jeszcze nie oglądałem (a skoro mówisz, że dobry to będę musiał się za niego zabrać), ale co do "Travelera" to się w pełni zgadzam. Świetny serial. Ale szkoda, że powstało tylko 8 odcinków i żadna stacja nie chciała go kontynuować :( A potencjał miał większy niż "Prison Break". No, ale cóż począć. Serial i tak świetny (chociaż bardzo krótki).

ocenił(a) serial na 10
Amanda_Young

W oczekiwaniu na kolejny sezon, można zawsze zapoznać się z książkową wersją przygód Dextera (o ile już wcześniej nie czytałeś ;) ).

użytkownik usunięty
nexovik

No właśnie obejrzałem dopiero 6 odcinków 2giej serii Dextera i nie mogę doczekać sie kolejnych. Ten serial wciąga jak narkotyk:) A o książkę na pewno zahaczę;)

nexovik

Wlasnie zabiream sie za ''Demony dobrego Dextera'', ciekawia mnie roznice miedzy serialem a ksiazka;))

Co do slowa Hoży - to oczywiscie nie zadnen bład, hoży po straopolsku znaczy zdrowy:)