Dexter
powrót do forum 4 sezonu

Rita

ocenił(a) serial na 9

Jestem w połowie 4 sezonu i dziwię, się, że Dekster jeszcze nie zamordował Rity … tak irytującej, nudnej i mdłej postaci dawno nie widziałam. Serial jest świetny ale zwyczajnie przewijam kadry z nią, tak mnie irytuje jej zachowanie. Jakby ktoś spuścił z niej całe życie albo jakby była ciągle na valium. Durna baba.

ocenił(a) serial na 10
dolorespromesas

Mam identyczne wrażania! Nie napisałabym tego lepiej! Pospolita mysz polna nie-do-znie-sie-nia.

ocenił(a) serial na 10
dolorespromesas

Ależ ona właśnie ma taka być; takiej kobiety Dexter wtedy potrzebował, niekonfliktowej, nijakiej, miłej. "Normalnej".

ocenił(a) serial na 7
dolorespromesas

Zgadzam się choć nie do końca. Jej gra aktorska to przerost formy nad treścią. Wszystkie sceny z jej udziałem są nadmiernie "naprężone" i kończą się zazwyczaj albo wrzaskiem, albo płaczem, albo przekleństwami. Sztuczne to i słabe w wyrazie.

ocenił(a) serial na 8
darex2709

Nie słyszałam przekleństw z jej ust..

ocenił(a) serial na 7
Corderosa

Nie pamiętam już dokładnie wszystkich odcinków, przekleństw również więc być może masz rację a ja trochę się zagalopowałem.

dolorespromesas

Ta postać jest tragiczna...

MaxEndicott

Aż dziwne że sex uprawia

dolorespromesas

Tak samo jak siostra dextera.

ocenił(a) serial na 8
El_Kupa_Kabra

Ja uwielbiam jego siostrę.

Corderosa

Fajnie.

ocenił(a) serial na 9
El_Kupa_Kabra

Zgadzam się, mega irytująca:/

użytkownik usunięty
dolorespromesas

Nie przesadzaj jest całkiem normalna. Irytująca, nadpobudliwa skacząca po karuzeli kutang to ta jego siostra, już w pierwszym odcinku powinna zostać odstrzelona tfu

ocenił(a) serial na 10

Przecież Deb odegrała świetnie swoją rolę w każdym z odcinków tego serialu. Dopiero w Dexter: New Blood zepsuli jej postać.

ocenił(a) serial na 9
dolorespromesas

To samo jest że skyler w breaking bad. Tak samo mnie irytowała już. Powiem ci że chyba mało oglądałeś bo na prawdę w wielu serialach jest ta jedna "Postać"