Jak wrażenia po początku trzeciego sezonu?
Jak widać ani Holderowi ani Linden nie udało się rzucić palenia.
Poza tym odcinek uważam za świetny. Doskonałe rozpoczęcie sezonu.
Uwielbiam szczegónie tą atmosfere mglistego miasta.
Wg. mnie w 1 i 2 sezonie za dużo polityki było.Oglądałam ale przyznam,że mnie to wymęczyło.
Holder jest wspaniały.
Ta jego gadka w motelu :D
Hej, dziękuję za odpowiedź - właśnie tak myślałam, ale miałam podejrzenia, że być może chodzi o ten sam pierścionek i że po prostu przegapiłam coś, co by na to wskazywało. Mnie też bardzo przypadł do gustu wątek dzieci ulicy i skazańca. Nie mogę się doczekać następnych epizodów! Laska Holdera nie wzbudziła mojej sympatii, ale z drugiej strony chyba musiała się pojawić dla uwiarygodnienia całej sytuacji (podobnie jak chłopak Linden) - myślę, że miało to pokazać, iż mimo wszystko nasi bohaterowie próbowali sobie jakoś ułożyć życie przez te miesiące, nie trwali w zawieszeniu oczekując na następną wspólną sprawę :) mam tylko nadzieję, że nie stanie się ona postacią pierwszoplanową.
Jak na razie sezon 3ci zapowiada się lepiej niż 2 poprzednie.O wiele bardziej wciąga mnie obecna historia.Wątek polityczny i nieustanna żałoba po śmierci Rosie po jakimś czasie zaczął nudzić.Ciągnęło się to wszystko w nieskończoność.Akcja wielowątkowa.Mamy Holdera,osobno Linden,dwie bezdomne nastolatki,Lyric z "chłopakiem",Ray Sewarda w więzieniu.Zapewne pojawią się też wątki z Adrianem.
Poza tym niesamowita atmosfera..niepokój,mgła,deszcz.Tego mi brakowało.Holder dużo fajniejszy niż w poprzednich sezonach.Zapowiada się niezły sezon.
Nie czytałam innych tematów.Czy będzie to historia na jeden sezon?W ogóle jest w planach kolejny?Czy to też jest na podstawie skandynawskiego formatu,czy tam była tylko historia "z Rosie"?
Zgadzam się, wątki zapowiadają się świetnie!
Nie ukrywam, że najbardziej do gustu przypadła mi sprawa Sewarda. Niezły gość. Nie mogę się doczekać, kiedy się złamie i zacznie walczyć, no i wyjaśni powody swojego zachowania.
Mam nadzieję, że Kallie zobaczymy jeszcze żywą :( Dużo bardziej mi odpowiada niż Bullet czy Lyric.
Holder wygajerkowany, haha. Ta jego laska mega dziwna i mega słaba, więc Linden na pewno z nią zwyciężyłaby :) Ten jego partner dodaje takiego typowego gliniarskiego klimatu.
No i póki co, można zauważyć 3 podejrzanych - ten alfons, który zgwałcił Bullet, chłopak Lyric i pastorek. Czekamy na więcej :)