PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=576962}

Dochodzenie

The Killing
2011 - 2014
8,0 38 tys. ocen
8,0 10 1 37596
7,6 16 krytyków
Dochodzenie
powrót do forum serialu Dochodzenie

krew na łóżku

ocenił(a) serial na 10

może już ktoś o tym pisał, nie czytałem wszystkich postów. Ale czy nie zastanawia Was to że w pokoju który odkryli w szkole było pełno krwi na łóżku i ścianach. Było to wyjaśnione ?

ocenił(a) serial na 10
Ej_Dabelju

Coś mówili na temat tego, że przyjaciółka Rosie założyła jej strój i się .... z chłopakami, a ma problem z lecącą krwią z nosa. Nic więcej nie pamiętam, żeby mówili.

ocenił(a) serial na 10
aankaa092

hm, tylko że tej krwi dookoła trochę było. jak na sam nos to trochę za duzo.

Ej_Dabelju

inną nielogicznością było zakończenie:UWAGA SPOILER

Holder jest poniekąd zamieszany w morderstwo bo podesłał fałszywe zdjęcię z kamery na którym uchwycono radnego w noc morderstwa. Jednak okazuje się że zdjęcie musiało być spreparowane bo kamera na moście nie działała od kilku dobrych miesięcy.Czy Holder na prawdę byłby tak tępy zwłaszcza że jest prowadzącym sprawę policjantem uważajac że Linden tego nie sprawdzi? Trochę tutaj przegięli, teraz wiadomo że Holder coś ukrywa i się z tego nie wywinie.
Mam nadzieję że w 2 sezonie wyjaśnia w końcu śmierć Rosie, oby nie zrobili z tego kryminalnej mody na sukces, bo serial fajnie sie ogląda ale jak będą rozwlekać ten moment na kolejne sezony to zrobi się z tego kupa.

ocenił(a) serial na 10
MilesQuaritch

Mogę się dowiedzieć czemu nie piszesz na temat? Nie wiem czy wiesz, ale niektórzy oglądają ten serial w telewizji i nie chcą wiedzieć co się stanie 20odcinków później.

Ej_Dabelju

tez mnie ten watek zastanawial
- ale wydaje mi sie ze oni zabawiali sie z ta dziewczyna w dosc brutalny sposob, wiec stad duzo krwi na lozku i scianach.
potem wyjasnilo sie ze nie bylo tam Rosie, wiec juz nie zajmowali sie sprawa tych wykorzystywanych tam dziewczat.

Czarna_Rozaaa

albo to ten zboczony latynos-woźny jadł burrito i poplamił materac keczupem

myśle że wyjaśnią to w 2 sezonie