PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10074202}

Dojrzewanie

Adolescence
2025 -
7,7 69 tys. ocen
7,7 10 1 69071
8,2 50 krytyków
Dojrzewanie
powrót do forum serialu Dojrzewanie

Brak zaskoczenia

ocenił(a) serial na 3

Myślałam, że tym razem Netflix czymś mnie pozytywnie zaskoczy, niestety nie tym razem. Pierwszy odcinek był bardzo zachęcający, ale z biegiem czasu akcja zaczynała się dłużyć i wpadać w coraz większy flegmatyzm. Postacie zaczynają męczyć a fabuła wnosi ze sobą coraz mniej. Serial być może skierowany jest do osób ponad wrażliwych i szukających drugiego bądź trzeciego dna. Niestety ja nie mam ochoty dopowiadać sobie połowy fabuły w głowie, to już jest lekka przesada. Jedyny plus, jaki tutaj widzę, to kręcenie odcinków jednym ujęciem. Ale nie obrastajmy w piórka, to jeszcze go nie czyni arcydziełem. Praca kamery poza tym jest przeciętna.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 3
Lukininho

posiadanie swojej rozbudowanej opinii wg. Ciebie to jest bycie głupim. Jednak potwierdzasz to co mowi sie o przecietnym odbiorcy Netflixowych treści.

ocenił(a) serial na 9
kamil_s_a

Może rozwiń temat "przeciętnego odbiorcy Netflixowego"? Z tego co wiem, to netflixa ma lub miał prawie każdy w PL (poza osobami bez TV lub tylko z naziemną tv) , także ciekawi mnie kim jest przeciętny odbiorca