Jestem tuż po seansie i jestem rozwalona emocjonalnie! To w jaki sposób jest to sfilmowane, gra aktorska - jakieś arcydzieło. Mieszkam w Anglii , mój syn chodzi do jednej z takich szkół i w serialu ukazany jest zaledwie ułamek brutalności jaka tam panuje. Mocno polecam.
Moja corka chodzi do dobrego primary school w Edynburgu ale od września idzie do high school w wieku 11 lat i strasznie się boję. Szkoła nie jest zła, ma dobrą opinię ale wiadomo jakie są tu dzieciaki. Strasznie się boję
Współczuję szkoły. Mój syn również jest w brytyjskiej szkole i to co jest przedstawione w tym serialu to jakiś ekstrem. Musisz mieszkać w słabej dzielnicy skoro masz takie doświadczenia.
Hej! Moja dzielnica najgorsza nie jest ale szkoły są kiepskie jedne z gorszych w Szkocji. Córka dostała się dobrego high schools w
To tylko pokazuje jaki problem jest w szkołach ,i jak na moje jest coraz gorzej niestety
Nie zazdroszczę, teraz w brytyjskich szkołach to faktycznie jest totalny dramat. Chyba bezpieczniej jest w więzieniach.
Pamietajmy, że nastolatkowie w serialach i filmach są zazwyczaj mocno przerysowani, szczególnie jak spojrzymy na polskie produkcje, wiec rodzice: nie bójta sie nie bedzie tak źle :)