PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10074202}

Dojrzewanie

Adolescence
2025 -
7,7 69 tys. ocen
7,7 10 1 69071
8,2 50 krytyków
Dojrzewanie
powrót do forum serialu Dojrzewanie

Obejrzałam bo dużo jest pochlebnych opinii. Mnie nie urzekł ten serial, wręcz przeciwnie po nim mam wrażenie, że nie mam emocji :/
Serial jak dla mnie jest o niczym. Najpierw próbują dociec czemu ją zabił, potem skupiają się na nim, a na końcu na rodzinie + perspektywa tego jak kamerzysta kręci mnie denerwowała... W moich odczuciach niezbyt fajny serial :/

ocenił(a) serial na 2
JadziaSmosarska

Jedyne emocje jakie ten serial we mnie wywołał, to wkurzenie, że nie odzyskam 4 godzin mojego życia zmarnowanych na to.

ocenił(a) serial na 3
xVoroXx

Cieszę się, że ktoś podziela moje odczucia ;))

ocenił(a) serial na 7
JadziaSmosarska

z twojego komentarza wypływa, że lubisz otrzymywać proste odpowiedzi, których ten serial nie podaje.

ocenił(a) serial na 3
baxinski

Nie wiem skąd można z mojego komentarza wyczytać, że chciałabym proste odpowiedzi bo otóż nie. Tak jak napisałam serial nie skupiał się na niczym konkretnym. Skupiał się na niewiadomo czym - jak dla mnie zabrakło jakichkolwiek emocji, które tak zachwalają inni.
Mogę mieć takie odczucia, a Ty możesz mieć inne - ja odebrałam ten serial w taki sposób, a Ty w inny.

ocenił(a) serial na 5
baxinski

Kontynujac jakby ten tok rozumowania mozna założyć, ze ty lubisz odpowiedzi z których nic nie wynika