PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10074202}

Dojrzewanie

Adolescence
2025 -
7,7 69 tys. ocen
7,7 10 1 69243
8,2 50 krytyków
Dojrzewanie
powrót do forum serialu Dojrzewanie

A Masy Głupiomądre to kupują. Serial pomimo solidnej realizacji i gry aktorskiej nie ma nic w sobie co by zachwyciło. Wynudziłem się w drętwej fabule. Dałbym niżej, ale szanuję niski budżet i ile kasy wyciągnie dla Netflixa przehajpowany serial. Masterclass marketingowy. 3/10

ocenił(a) serial na 9
Michal_Osowiecki

Dla mas? Dla mas to są komedie romantyczne, czy filmy akcji z tysiącami wybuchów, a nie dramat psychologiczny!

ocenił(a) serial na 5
nightknight_2

Komedie romantyczne są dla fanów komedii romantycznych, filmy akcji dla amatorów kina akcji, a dramaty psychologiczne są dla miłośników dramatów psychologicznych, i ludzi z tej ostatniej grupy też jest cała masa, a same filmy/seriale niezależnie od gatunku dzielą się z grubsza na świetne, dobre, średnie i słabe ¯\_(ツ)_/¯

Michal_Osowiecki

Zgadzam się - również czułam, że ktoś bardzo chce grać na moich emocjach, ale jednocześnie film ich nie wywoływał, przewijałam dłużyzny,  bo za grubymi nićmi to szyte.  Film edukacyjny z morałem, jaki mogliby puszczać na przykład na zajęciach dla rodziców w szkole pokazanej w tym filmie. Ogólnie - doceniam zdjęcia i że rozmawia się o takich problemach, lecz nie znajduję tu wielkiej wartości artystycznej.

ocenił(a) serial na 8
Michal_Osowiecki

Powiedz, że nie masz żadnych głębszych przemyśleń dotyczących ludzkiej psychiki bez mówienia że nie masz żadnych głębszych przemyśleń dotyczących ludzkiej psychiki. Może lepiej trzymaj się z dala od dramatów psychologicznych, idź oglądaj Avengersow