PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10074202}

Dojrzewanie

Adolescence
2025 -
7,7 69 tys. ocen
7,7 10 1 69071
8,2 50 krytyków
Dojrzewanie
powrót do forum serialu Dojrzewanie

Niektóre sceny w filmie są przeciągane do granic możliwości , nie wiem jaki to ma cel. Jedyne wytłumaczenie to przedłużenie czasu emisji.

dariusz_kaczmarczyk_1968

Bzdura.. to jest dramat psychologiczny wiec sceny nie dość że kręcone niekiedy jednym ujęciem które nie mają cięcia doskonale wyciągają dramaturgie na wierzch i właśnie tak to ma wyglądać. Przedłużenie czasu emisji?? Są tylko 4 odcinki nie 8 czy 10 poza tym chcesz nieprzeciaganych scen to puść sobie sensacje albo kino akcji np śmierć w Wenecji

kipru

Cała dramaturgia i wydźwięk tego seansu mógłby spokojnie wynieść 3 odcinki, które zostały rozciągnięte moim subiektywnym zdaniem.

ocenił(a) serial na 4
dariusz_kaczmarczyk_1968

ja przewijam jak jest 2 m muzyka i nic  nie mówią

ocenił(a) serial na 9
dariusz_kaczmarczyk_1968

Dla mnie to jest w pełni uzasadnione. Chodzi o przetrawienie trudnych emocji i analizę okoliczności zdarzeń. Ten czas pozwala jednocześnie przeżyć silne emocje wynikające z odbioru scen jak i zastanowić się chwilę nad oceną bardzo trudnych sytuacji.

dariusz_kaczmarczyk_1968

Zgadzam się w 100%. Jazda autem do marketu po farbę była tak nudna i przeciągana, że już myślałam o tym czy tyle samo czasu będzie trwał powrót do domu.

dariusz_kaczmarczyk_1968

To oznacza , że nie każdy zrozumiał ten serial. Jako ojca wbiło mnie w fotel . Ocena12/10. Pozdrawiam.

lukasz_galgus

Też jestem ojcem. Nie wiem co ma wspólnego moje stwierdzenie o przydługich scenach do niezrozumienia treści filmu?