PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10074202}

Dojrzewanie

Adolescence
2025 -
7,7 66 tys. ocen
7,7 10 1 66364
8,3 46 krytyków
Dojrzewanie
powrót do forum serialu Dojrzewanie

słabe to

ocenił(a) serial na 2

moim zdaniem bardzo słaby serial . który wysoką opinię ma tylko dlatego że większości osób czuje się winna w wychowaniu dzieci. Gra na emocjach niczym Maciarewicz na tupolewie. Zabił to zabił. Wielu zabójców siedzi pod celą wiek nie ma tu nic do rzeczy

ocenił(a) serial na 9
Biopiotr

To kto zabił i czy to zrobił nie jest sensem tego filmu. Wysoką opinie nie ma, dlatego ,że ktoś czuje się winny w wychowywaniu dzieci ,tylko że tak oddziaływuje on na ludzi (z dziećmi i bez dzieci). Dawno nie widziałem serialu, żeby pisało do mnie tyle osób z info "oglądnijcie go koniecznie" i tyle osób określa go jako niesamowity i ważny.

KaroAA

wszystkim umknęło, że to anty-biała propaganda i przy okazji wciskanie kitu, że od oglądania Tate'a ktoś młody i biały zacznie mordować  https://www.youtube.com/watch?v=lJoEqwkX3qc oraz https://youtu.be/iRkLpBO6J9w?si=E5avduDOFrdYltFV&t=324

ocenił(a) serial na 2
KaroAA

ale gdzie tu ta niesamowitość ?? i waga. Poprawczaki są pełne u nas w UK, w Holandii ... w USA wystarczy na ulice popatrzyć

ocenił(a) serial na 2
Biopiotr

Dobrze gadasz, nie ma co słuchać tych pseudo artystów, którzy się tym gównem zachwycają. Współczesne pojęcie sztuki jest po prostu smutne

ocenił(a) serial na 9
xVoroXx

Mógłbyś rozwinąć termin "współczesne pojęcie sztuki"?

ocenił(a) serial na 7
Biopiotr

Cóż, jeśli lubisz mieć wszystko podane na tacy, to niestety, nie jest to ten serial.

ocenił(a) serial na 2
baxinski

no niestety nie dla mnie bardzo słaby serial. nie znajduje w nim plusów

ocenił(a) serial na 1
Biopiotr

Obejrzałem pierwszy odcinek... z najwyższym trudem. Taki był nudny, tak bardzo źle zrobiony.
Teraz, po 2 tyg. wróciłem do tego "genialnego serialu" i męcząc się jak cholera... z wielką przykrością, zaliczyłem drugi odcinek.
Kompletnie nie pojmuję tych zachwytów.
Ten serial jest tak źle, nieudolnie, fatalnie nakręcony, że aż mózg boli.
Ta manieryczna gra "wszystkich dorosłych", którzy tak się poruszają, tak mówią... jakby mieli wszyscy jakieś ogromne "problemy emocjonalne".
Bardzo kiepska produkcja.

ocenił(a) serial na 4
Biopiotr

Może nie bardzo słaby, ale i nic nadzwyczajnego. Ot, do oglądnięcia i zapomnienia.