hype na serial polecial taki jak by to bylo nie wiadomo co, ludzie łkaja szlochaja i zawodza jaki to majstersztyk......serio? like srly? ja nie wiem moze poz kina czy seriali tak zjechal na dno ze takie przecietne cos jest wychwalane pod niebiosa ale naprawde nie powinno.
historia bez polotu liczylem na jakis zwrot akcji, w ogole na jakas akcje w sensie dramaturgii, a tu poprostu ot co malolal zabil dziewczyne i pokazana relacja i reakcja jego rodziny na to i jego. Potencjal na to by z tego wycisnac duzo wiecej byl, gra aktorska moze i spoko ale odcinki dluzyly sie niemilosiernie tak ze je przewijalem co chwile a nie zdarza mi sie to. Uwazam osobiscie ze jest mnostwo dramatycznych seriali o 2 nieba lepszych od tego.
Myslalem ze bedzie moze tu cos w stylu, rozdwojenia jazni, jakis zwrot akcji a tu nic kompletnie. gosc zabil dziewczyne nozem i pokazana reakcja otoczenia na ta zbrodnie. I rozumiem co tworcy chcieli przekazac, do mnie poprostu to nie dotarlo tak jak sie nastawialem. Takich historii cale mnostwo w kinie i to duzo lepszych. nie polecam
Też nie rozumiem. Wątek kryminalny tutaj marny, raczej próba wymuszenia współczucia i zaszokowania, że taki młody i wątły chlopaczek jest zdolny do morderstwa. Ooo patrzcie, taki grzeczny a nakrzyczał na panią psycholog. Gdyby ktoś oskarżył mnie o morderstwo, to też złapałabym huśtawkę nastrojow. Milczenie owiec dla dzieci w wersji ubogiej. Miało być pseudo psychologicznie, a wyszło średnio.