Dojrzewanie (2025)
Dojrzewanie: Sezon 1 Dojrzewanie sezon 1, odcinek 4
odcinek Dojrzewanie (2025)

Dojrzewanie | odcinek 4

1h
7,7 2,2 tys. ocen
7,7 10 1 2237
Dojrzewanie
powrót do forum s1e4

Przykry

ocenił(a) serial na 8

Cholernie smutny serial. Obowiazkowy dla kazdego rodzica, przede wszystkim ojcow, ktorzy maja synow. Ostatni odcinek, zwlaszcza kiedy ojciec przykryl kocem misia i mowi, ze mogl sie bardziej starac wyciska lzy. Wiele ojcow moze to powiedziec. Szkoda, ze za pozno.

ocenił(a) serial na 10
Damiann17

Ta scena mnie kompletnie rozwaliła

ocenił(a) serial na 6
Damiann17

mordki, ale oznaczajcie jako spojlery takie komentarze :/

ocenił(a) serial na 8
fizzlymike

Moglbym oznaczyc jaki spojler tylko ja tutaj nic nie wyjawilem w komentarzu. Napisalem tylko, ze ojciec przytulil misia, a to nie musi oznaczac, ze syn jest winny czy niewinny. Rownie dobrze mozna pomyslec, ze syn popelni samobojstwo dlatego ojciec placze w jego pokoju :D

ocenił(a) serial na 8
Damiann17

jako*

ocenił(a) serial na 6
Damiann17

no właśnie ja pomyślałem że syn się zabije i dlatego...mam nadzieję że nie :D

ocenił(a) serial na 8
fizzlymike

Nie bede spojlerowac nic, bo nie oznaczylem tematu jako spojler :D

ocenił(a) serial na 6
Damiann17

Okej, dzięki :)

ocenił(a) serial na 8
Damiann17

Przecież w tym serialu nie ma żadnej tajemnicy winny, czy niewinny. Tego się dowiadujemy przecież już w pierwszym odcinku :D

ocenił(a) serial na 8
Deton

Ale osoba ogladajaca tego nie wie jesli zaczyna ogladanie od czytania komentarzy na filmwebie, dlatego ja nic nie zdradzam :)

Damiann17

Ale co starać? Miał zamknąć dzieciaka w domu i ukrywać przed innymi nastolatkami? Odciąć mu internet? Ojciec był normalny, to otoczenie innych zwyroli, którym się na wszystko pozwala i nie karze skrzywdziło kolejnego dzieciaka. Ale zabił więc winny, nie szkoda go, zrobił to świadomie. Zresztą świadomie czy nie, morderstwo jest morderstwem

ocenił(a) serial na 8
takia

Kontrolowac to co syn oglada w sieci, rozmawiac z nim wiecej.

ocenił(a) serial na 6
Damiann17

Pomijajqc fakt,se syn przejal geny ojca,wpadal w fuirie niekontrolowana.

Damiann17

@Damiann17
jasne XD
tak jak matka pyta córkę o chłopaka a ona na to "nie twoja sprawa". rozmawiać, rozmawiac...

ocenił(a) serial na 7
Damiann17

Kwestia farta, ojciec robi wszystko jak inni rodzice, może nawet niektórzy starają się o wiele mniej, ale nie wychodzi im potem zwyrol.

ocenił(a) serial na 8
schlayer

Bo to nie jest tylko kwestia wychowania. Czesto to jakies zaburzenia.

Damiann17

niech obowiązkowo puszczą muzułmańskim tatusiom w UK, przyda się im bardziej niż białym brytolom