Po obejrzeniu finałowego odcinka zaczełam szukać infromacji na temat kolejnego sezonu .jadnak jedyne co udalo mi sie ustalić to fakt, że stacja telewizyjna wykupiła prawa do kolejnego sezonu. Muszę przyznać, że czekałam aż Zoe i Wade w końcu uświadomią sobię, że powinni być razem. Zoe i George jako para do mnie nie przemawiała, także cieszę się z takiego obrotu wydarzeń. Jestem tylko ciekawa jak zacznie się pierwszy odcinek sezonu drugiego. Czy bedzie czasowe przesunięcie, aby załagodzić całą burzliwą atmosferę niedoszłego ślubu Georga i Lemon? Coż można tylko domniemywać, a fakty poznamy oglądając wrześniowy powrót Hart o dixie w sezonie drugim.
Obecnie jest mało informacji na temat 2 sezonu. W połowie czerwca zaczynają się zdjęcia, wtedy pewnie będzie więcej informacji.
Zaczęłam dawno oglądać ten serial, ale jakoś przez matury i naukę i skończyłam z nim i zupełnie zapomniała, aż wczoraj w końcu sobie o nim przypomniałam. Musiałam nadrobić z 8 odcinków, które mnie niesamowicie wciągnęły ( w odróznieniu do tych początkowych ) a ostatni odcinek był fantastyczny, tak jak ten, w którym Zoe całuje się z Goergem w Nowym Orlenie. Kurcze, uwielbiam ich obydwóch. Są mega przystojni i każdy z nich inny. Ucieszy mnie każde rozwiązanie tej sytuacji, choć z drugiej strony chyba bardzo żal będzie mi Wade'a gdy Zoe wybierze Goerga. Żal mi też Lemon, ale sądze że odwołany ślub odnowi jej uczucia do Lavona.
Szkoda, że zdjęcia zaczęły się dopiero w połowie czerwca, pewnie nowe odcinki na zime, a ja się nie mogę doczekać. uwielbiam takie seriale, proste, o normalnym życiu i problemach ;)
Ja tez miałam rzucić ten serial po 2 odcinkach..był strasznie nudny mi się wydał ale jednak i tak nie miałam co robić i tak mnie wciągnął że teraz ciągle o nim mysle :D
Mi się spodobał już od pierwszego odcinka, dosyć podobny do PLL. Ostatnie odcinki PLL ie zachwycają, mam nadzieję, że w TLG będzie ciekawie ;)
Również uwielbiam ich obu, sama miałabym problem którego wybrać. Z niecierpliwością czekam na drugi sezon :)
Mogę dać ci kilka spoilerów, jeśli chcesz :) Lemon będzie sama, ale stanie się silniejszą osobą i znajdzie pracę. Pojawi się też nowa postać - Ruby, która stanie się rywalką Lemon i przyjaciółką dla Zoe. Piosenkarka country i gwiazda Laura Bell Bundy pojawi się jako potencjalny obiekt zainteresowania dla Tuckera w drugim sezonie serialu. Po raz pierwszy pojawi się w trzecim odcinku drugiego sezonu, który zostanie wyemitowany 16 października. Doktor Hart będzie starała się odchudzić mieszkańców Bluebell. I nic nie wiadomo na tema George-Zoe-Wade :)
Nowy obiekt zainteresowania dla Georga?! Świetnie! moze wreszcie odczepi się od Zoe i da jej i Wade'owi żyć długo i szczesliwie xD
Też mam taką nadzieję. Tylko szkoda mi trochę Lemon. W ogóle coś z tym Georgem muszą zrobić. Najlepiej wywalić go z Bluebell.!
Połknąłem serial w 3 dni i po skończeniu jest mi jakoś irracjonalnie smutno, troszkę dziwne przywiązanie do tego serialu poczułem po ledwie trzech dniach, no ale chyba nie ma co się dziwić, serial jest przesympatyczny, ma niesamowity klimat, świetny humor, bohaterowie NIE są płascy i nijacy, no i ta genialna muzyka. Nie mogę się doczekać kolejnego sezonu :)
Tak finał był bardzo fajny. Dobrze, że sprawy się skomplikowały. Podoba mi się to jak zostali przedstawieni bohaterowie, choć serial moim zdaniem powoli się rozkręcał. Skusiłem się na niego ze względu na Rachel Bilson, do której mam straszny sentyment po "The OC". Wytrwać przy nim w słabszych momentach również udało mi się ze względu na nią i teraz nie żałuję, bo serial świetnie się rozkręcił. Tu wszystko dzieje się dość powoli ale dzięki temu ma jakieś znaczenie, a nie tak jak w wielu innych produkcjach gdzie każdy z każdym i wymieniają się co kilka odcinków.
Jeśli ktoś byłby zainteresowany moim tekstem odnośnie serialu, to zapraszam na:
http://mimesisnamalymekranie.blogspot.com/2012/08/w-oczekiwaniu-na-nowy-sezon-ha rt-of.html
A drugi sezon startuje w Stanach 2 października.
Nie byłam przekonana co do tego serialu, ale jak zaczęłam to zarwałam nocke obejrzałam w jeden dzień. Jestem zadowolona, że akcja pomiędzy Zoe a George'm czy tez Zoe a Wade'm nie rozwinęła sie tak szybko bo my nie mieli jak nakręcić kolejnego sezonu, tak myślę. Teraz zacznie sie dopiero rozkręcać. ahh. nie moge się już doczekać.xd