Odcinka nie oglądałam ale zobaczyłam zwiastun następnego :D noo w końcu <3
www.youtube.com/watch?v=hMmaTu-lBqY
Nareszcie wracamy do punktu wyjścia:) pamiętacie jak Wade powiedział Zoe w 2 sezonie, że muszą pamiętać co ich połączyło - granie sobie na nerwach:) i dokładnie to zaczyna teraz robić :D aby Zoe sama uświadomiła sobie że go kocha. Co do promo odcinka 8 mam nadzieję, że ten pocałunek nie był tylko we snach Wade'a. Podsumowując może ten sezon nie będzie taki kiepski bo będziemy mieli okazje oglądać to co było super w poprzednich sezonach - "zaloty" Zoe i Wade'a. Przecież większość z nas wie że dochodzenie do związku częściej wywołuje większe emocje niż samo późniejsze bycie razem. To że tak przeżywamy każdy odcinek tego sezony może świadczyć, iż scenarzyści jednak nie do końca nawalili. Nikt z nas nie spodziewał się takiego zwrotu akcji i to według mnie jest super bo co za przyjemność oglądania jak wszystko jest przewidywalne:) Niemniej jednak Zoe musi być ostatecznie z Wade'em innej opcji nie przyjmuję:) Aha powrót Shelby w dosłowinie WIELKIM stylu super pomysł:)
Zapowiada się ciekawie ;) Ale to chyba chwilowe bo Wade ma coś kręcić z Vivian - kuzynką Zoe o ile dobrze kojarzę :P
Ja mam tylko nadzieję że to nie będzie jego jakiś sen i dlatego budzi się w łóżku. Może po tym chłopaczek Zoe wyjedzie, ale nie będzie też od razu związku Zoe i Wade, w między czasie będzie ta cała kuzynka Zoe, ale the end = Zoe i Wade :)
Na zdjęciach z odcinka 8 widać, że Wade odchodzi od Zoe z uśmiechem a ona ma nietęgą minę, są w tej samej scenerii co w promo gdy się całują, więc to może jednak nie być sen. Szkoda że tydzień ma aż 7 dni:D tyle czasu trzeba czekac:P
oj tak :) ogladalam chyba z 10 razy ten zwiastun...oby to nie byl sen, oby to nie byl sen :P
a tak w ogole to smiac mi sie chce...pierwszy raz ogladalam promo na telefonie i myslalam, ze to Lemon wyskoczyla z tym brzuchem :P
Po tym Promo wróciła moja ekscytacja w związku z serialem :D, Też mam nadzieję że to nie sen, z zdjęć wynika raczej, że nie ;) Musimy poczekać :)
Wszystko mi się nie podoba w tym serialu.
Joel jest beznadziejny i rozumiem czemu on tak długo jest w tym serialu. Zoe z Joelem to porażka. Obojętnie z kim niech będzie - Geogrem czy Wadem, ale blagam, wróćmy do tego ich trójkątu. Lemon nic nie robi w tym serialu. George z tą laską to porażka. Nawet Lavon jest nudny. Wątki nudne. Beznadziejne wszystko. Jeśli nie zmienią czegokolwiek to przestaje oglądać :>