Właśnie poinformowano, że The CW zamówiła drugi sezon serialu! Szczegóły na www.showtv.pl
Super, bo wcześniej gdzieś czytałam, że miał być krótszy sezon, dobrze, że zamówiono od razu 22 odcinki! Teraz z jeszcze większą niecierpliwością czekam na finał :)
Boże jak ja się cieszę:D
Życie wydaje się takie piękne gdy ma się świadomość ,że przed nami jeszcze cały 22 odcinkowy następny sezon HOD:)
Współczuję jednak fanom Ringer i The Secret Circle,ale TSC było nudne,dobrnęłam do jakiegoś 14 odcinka nadludzkim wysiłkiem,sądząc,że akcja może się rozkręci,a tu nic...
aaaaaaaaaaaaaaaa :D ale super, rowniez baaaaardzo sie ciesze!!! i to od razu caly sezon. duuuzo Wade <3 i moze Zade wreszcie??
Jupi :) Ja także się cieszę i popieram, popieram duuużo Zoe i Wade'a RAZEM!!! Mam nadzieję ze po pierwszym sezonie posuchy w końcu ich wątek nabierze tempa :D
też mam taka nadzieję. bo jak jeszcze raz go wystawi (a zapewne tak będzie, nawet jeśli koniec końców się zejdą) to stwierdzę, że scenarzysta nie ma serca, albo ma jakieś osobiste problemy i wyżywa się na Wadzie. poza tym, on w przeciwieństwie do pyzatego Georga, jest prawdziwy i bardzo sympatyczny :)
Co do TSC miałam identycznie, gdzieś na 14 odcinku się zatrzymałam i nie chciało mi się dalej oglądać.
Fajnie, że będzie 2 sezon HoD.
Wade zasluguje na kogos kto go doceni szkoda mi go,czuje sie gorszy od innych a ludzie go maja za lekkoducha i nie biora go na powaznie tak jak wlasnie Zoe ,ciagnie ja do niego ale i tak woli Georga bo to przeciez szanowny pan prawnik-a dla mnie to zwykly niezdecydowany gogus ktory lata za to swoja przerysowana lalka barbie wyjeta z lat 50-tych (jak ktos moze wytrzymac z ta kretynka?)
Na początku września, konkretna data nie jest na razie znana...na pewno dzień emisji zostaje bez zmian czyli poniedziałek :)