PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616115}

Doktor Hart

Hart of Dixie
2011 - 2015
7,5 17 tys. ocen
7,5 10 1 17089
Doktor Hart
powrót do forum serialu Doktor Hart

Właśnie poinformowano, że The CW zamówiła drugi sezon serialu! Szczegóły na www.showtv.pl

salmaatache

ooo, w takim razie musze czym prędzej zabrać się za oglądanie pierwszego ;D

salmaatache

Na hataku też tak napisali. I ponoć ma to być pełny sezon! Zarąbiście. :D

Destiny_5

Uff, jaka ulga ;)

Destiny_5

http://showtv.pl/news_item_3493.htm

Tak jest. Zamówiono od razu 22 odcinki.

salmaatache

Super, bo wcześniej gdzieś czytałam, że miał być krótszy sezon, dobrze, że zamówiono od razu 22 odcinki! Teraz z jeszcze większą niecierpliwością czekam na finał :)

ocenił(a) serial na 8
salmaatache

Boże jak ja się cieszę:D
Życie wydaje się takie piękne gdy ma się świadomość ,że przed nami jeszcze cały 22 odcinkowy następny sezon HOD:)
Współczuję jednak fanom Ringer i The Secret Circle,ale TSC było nudne,dobrnęłam do jakiegoś 14 odcinka nadludzkim wysiłkiem,sądząc,że akcja może się rozkręci,a tu nic...

Joycee

O tak, The Secret Circle wiało nudą.

ocenił(a) serial na 8
Destiny_5

aaaaaaaaaaaaaaaa :D ale super, rowniez baaaaardzo sie ciesze!!! i to od razu caly sezon. duuuzo Wade <3 i moze Zade wreszcie??

ocenił(a) serial na 9
Idusia

Jupi :) Ja także się cieszę i popieram, popieram duuużo Zoe i Wade'a RAZEM!!! Mam nadzieję ze po pierwszym sezonie posuchy w końcu ich wątek nabierze tempa :D

ocenił(a) serial na 8
Katerinaxoxo

też mam taka nadzieję. bo jak jeszcze raz go wystawi (a zapewne tak będzie, nawet jeśli koniec końców się zejdą) to stwierdzę, że scenarzysta nie ma serca, albo ma jakieś osobiste problemy i wyżywa się na Wadzie. poza tym, on w przeciwieństwie do pyzatego Georga, jest prawdziwy i bardzo sympatyczny :)

ocenił(a) serial na 8
Joycee

Co do TSC miałam identycznie, gdzieś na 14 odcinku się zatrzymałam i nie chciało mi się dalej oglądać.

Fajnie, że będzie 2 sezon HoD.

salmaatache

ME GUSTA :D

ocenił(a) serial na 8
Sunner

me encanta:)

ocenił(a) serial na 8
salmaatache

rewelacja!!!!!!! ostatni odcinek był świetny:):)

ocenił(a) serial na 7
wicca_3

Zoe i Wade . ;))))

9293709b13

Wade zasluguje na kogos kto go doceni szkoda mi go,czuje sie gorszy od innych a ludzie go maja za lekkoducha i nie biora go na powaznie tak jak wlasnie Zoe ,ciagnie ja do niego ale i tak woli Georga bo to przeciez szanowny pan prawnik-a dla mnie to zwykly niezdecydowany gogus ktory lata za to swoja przerysowana lalka barbie wyjeta z lat 50-tych (jak ktos moze wytrzymac z ta kretynka?)

ocenił(a) serial na 10
smila

a wiecie może, kiedy się rozpocznie?:)

ocenił(a) serial na 9
mini94

Na początku września, konkretna data nie jest na razie znana...na pewno dzień emisji zostaje bez zmian czyli poniedziałek :)

Aktoreczka

juuuupiiii! już nie mogę się doczekać!

ocenił(a) serial na 9
uwielbiam_pierogi

Dokładnie, po taki finale! Oby Zoe wybrała Wade...:)

ocenił(a) serial na 8
smila

zgadzam się. Nie wiem co Zoe widzi w tym lalusiu. Wade to co innego...prawdziwy facet