Nie znoszę serialowych przerw świątecznych... co ludzie mają robić w tym czasie? :P
Odcinek zapowiada się ciekawie :-)
Ano z rodzina siedzieć a nie głupoty na filmwebie pisać wszystkie seriale mają przerwę więc nie ma co płakać seriale też tworzą ludzie i nie będą specjalnie dla Polaczków odcinków kręcić zresztą nie ma co ostatnie sezony kilku seriali to taki badziew że oglądać się nie chce
Długa przerwa.. Mam nadzieję, że będzie opłacało się czekać i w 11 odcinku coś nas zaskoczy, bo nie wiem, czy mam ochotę dłużej patrzeć na maślane oczka Zoe w stronę Georga.
Świetnie cię rozumiem bo ja już ży.......m Georgem i jeśli sprawy w tym serialu nie nabiorą rozpędu to będzie kiepsko, nie ma co w nieskończoność rozwlekać tego. Nie chciałabym żeby zaprzestano transmisji tego serialu bo bardzo go polubiłam i jest naprawdę miłą odskocznią od dotychczasowych. Długo jednak nie pociągnie na zabawnych perypetiach Zoe, nam potrzeba WADE'A !!! Najlepiej Zoewade'a ; )
Też na to czekam. Niestety trafiłam gdzieś na SPOILER, który mówił, że wiosną serce Zoe zabije mocniej na widok... nowego bohatera :( Ale może to tylko chwilowo :D
Oby, oby w sumie ostatnio też był epizod z weterynarzem - lalusiem i nic z tego nie wyszło, może tym razem to będzie jakiś bodziec dla Wade'a :P
a ja tam lubię Georga :) sama nie wiem w sumie dlaczego bo zawsze preferowałam bad boy'ow ale Georg ma jakiś urok. A Wade mimo, że jest świetny i super przystojny to jednak jakoś nie pasuje mi do Zoe. A co do odcinka to liczyłam, że po takim czekaniu na odcinek dadzą nam coś bardziej konkretnego a tu ot taka miła historyjka nic ciekawego nie wnosząca.
Tyle czekania, a odcinek jak dla mnie średni (były o wiele lepsze).... Oczywiście pomijając śpiew Zoe :D
Tak, jak już pisałam przed chwilą w innym poście - na stronie i i t v można obejrzeć odcinek online z polskimi napisami :)
W końcu mogłam obejrzeć odcinek <jupi>
Wg mnie nie był zły, zabrakło gorących scen tak wyczekiwanych ale myślę że w najbliższym czasie wszystko zacznie się kręcić. W sumie dobrze że ten serial jest tak wielowątkowy, przez to jest ciekawszy.
Najlepsze w tym odcinku: śpiew Zoe i śmiech Wade'a, uwielbiam ten śmiech :D
Zaintrygował mnie Ojciec Wade'a, po co ona zakopuje pieniądze?
Coraz pozytywniejsza jest postać Lemon, im bardziej ją lubię tym mniej pasuje mi do nudnego Georga, bezosobowego. Zakręcona Didi i Lavon, może być ciekawie :P