PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616115}

Doktor Hart

Hart of Dixie
2011 - 2015
7,5 17 tys. ocen
7,5 10 1 17089
Doktor Hart
powrót do forum serialu Doktor Hart

http://www.youtube.com/watch?v=K966Q-dUBg4

Dopiero 23 stycznia...

deliverance007

Nie znoszę serialowych przerw świątecznych... co ludzie mają robić w tym czasie? :P

Odcinek zapowiada się ciekawie :-)

ocenił(a) serial na 6
herman_flake

Ano z rodzina siedzieć a nie głupoty na filmwebie pisać wszystkie seriale mają przerwę więc nie ma co płakać seriale też tworzą ludzie i nie będą specjalnie dla Polaczków odcinków kręcić zresztą nie ma co ostatnie sezony kilku seriali to taki badziew że oglądać się nie chce

ocenił(a) serial na 7
deliverance007

Długa przerwa.. Mam nadzieję, że będzie opłacało się czekać i w 11 odcinku coś nas zaskoczy, bo nie wiem, czy mam ochotę dłużej patrzeć na maślane oczka Zoe w stronę Georga.

pietrusia

Ja na pewno nie mam ochoty :P

deliverance007

Ja też nie... biedny Wade :-(

ocenił(a) serial na 9
pietrusia

Świetnie cię rozumiem bo ja już ży.......m Georgem i jeśli sprawy w tym serialu nie nabiorą rozpędu to będzie kiepsko, nie ma co w nieskończoność rozwlekać tego. Nie chciałabym żeby zaprzestano transmisji tego serialu bo bardzo go polubiłam i jest naprawdę miłą odskocznią od dotychczasowych. Długo jednak nie pociągnie na zabawnych perypetiach Zoe, nam potrzeba WADE'A !!! Najlepiej Zoewade'a ; )

ocenił(a) serial na 10
Katerinaxoxo

Też na to czekam. Niestety trafiłam gdzieś na SPOILER, który mówił, że wiosną serce Zoe zabije mocniej na widok... nowego bohatera :( Ale może to tylko chwilowo :D

ocenił(a) serial na 9
agusia777

Oby, oby w sumie ostatnio też był epizod z weterynarzem - lalusiem i nic z tego nie wyszło, może tym razem to będzie jakiś bodziec dla Wade'a :P

Katerinaxoxo

a ja tam lubię Georga :) sama nie wiem w sumie dlaczego bo zawsze preferowałam bad boy'ow ale Georg ma jakiś urok. A Wade mimo, że jest świetny i super przystojny to jednak jakoś nie pasuje mi do Zoe. A co do odcinka to liczyłam, że po takim czekaniu na odcinek dadzą nam coś bardziej konkretnego a tu ot taka miła historyjka nic ciekawego nie wnosząca.

ocenił(a) serial na 8
deliverance007

Tyle czekania, a odcinek jak dla mnie średni (były o wiele lepsze).... Oczywiście pomijając śpiew Zoe :D

Isenia

Gdzie oglądaliście nowy odcinek?

Basienka20073

Tak, jak już pisałam przed chwilą w innym poście - na stronie i i t v można obejrzeć odcinek online z polskimi napisami :)

ocenił(a) serial na 9
deliverance007

W końcu mogłam obejrzeć odcinek <jupi>
Wg mnie nie był zły, zabrakło gorących scen tak wyczekiwanych ale myślę że w najbliższym czasie wszystko zacznie się kręcić. W sumie dobrze że ten serial jest tak wielowątkowy, przez to jest ciekawszy.
Najlepsze w tym odcinku: śpiew Zoe i śmiech Wade'a, uwielbiam ten śmiech :D
Zaintrygował mnie Ojciec Wade'a, po co ona zakopuje pieniądze?
Coraz pozytywniejsza jest postać Lemon, im bardziej ją lubię tym mniej pasuje mi do nudnego Georga, bezosobowego. Zakręcona Didi i Lavon, może być ciekawie :P

użytkownik usunięty
deliverance007

http://www2.nova mov.com/video/684ea8f19270b