Jakbym chciała oglądać po angielsku to napisy nie były by mi potrzebne, bo po co?
po prostu wolę po polsku ;) ale chyba nie mam wyjścia, zaraz zacznę oglądać.
ja wole po polsku oglądać, bo w serialu oni mają akcent, którego nie mogę czasami rozgryźć ... i czekam ... ;)
"bo po co" bo jak sie nie dokladnie zrozumie jakies slowko to masz napisane i jest git
Hm, jest sens oglądać z polskimi napisami jeśli się zna angielski perfekt? o_o Jasne czytanie dobrego tłumaczenia nie jest uciążliwe, ale po co jesli się wszystko rozumie ze słuchu i można sie skupić tylko i wyłącznie na akcji?
O cierpliwości już nie mówiąc; lubię obejrzeć dzień po emisji w Stanach, szczególnie jeśli odcinek jest dobry, a odc. 6 jest najlepszy ze wszystkich jak dotąd wg mnie.
Eh dobry serial ale powoli zmienia się w typowe romansidło chociaż dużo momentów komediowych mnie rozkłada na łopatki co do akcji w filmie podejrzewam że Lemon coś odwali i nie dojdzie do ślubu w końcu to taka typowa wariatka i to jeszcze w takim momencie kiedy Zoe i Wade będą już dogadani lub ten nędzny adwokacina coś zamiesza
Mi się z odcinka na odcinek coraz bardziej podoba,jest taki po prostu fajny i klimatyczny :) Jak go przestana emitować to chyba im łeb utne :]
Co do Georga i Zoe to wątpie by zrobili z nich parę bo z odcinka na odcinek coraz mniej podoba mi się George i zrobiloby się po prostu nuudnie gdyby ich połączyli,po za tym George kocha Lemon i nawet gdyby Lemon wybrala ostatecznie burmistrza to nie sądze zeby scenarzyści poszli na łatwizne i np . w momencie kiedy Zoe i Wade mogliby zostać para czy coś to wtedy George nagle by sie zaczal interesowac Zoe - dla mnie to by bylo za oczywiste i nudne a narazie serial jest fajny więc mam nadzieje ,ze sie tak nie stanie .