PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=199691}

Doktor Who

Doctor Who
2005 - 2022
8,1 33 tys. ocen
8,1 10 1 32948
8,5 12 krytyków
Doktor Who
powrót do forum serialu Doktor Who

Jeśli ktoś (ja) nie może wytrzymać oczekiwania na kolejne odcinki, to mam ŚWIETNĄ wiadomośc
dwa kolejne są już w internecie, tylko że są czarno białe :D

Nebulae

a nawet 2 kolejne, jest fajnie obejrzałam już połowę 8 sezonu

ocenił(a) serial na 8
Nebulae

a gdzie? :(

Dochuu

ja oglądam po angielsku na tej stronie http://www.solarmovie.is/tv/doctor-who-2005/

ocenił(a) serial na 8
Nebulae

dzieki! :)

ocenił(a) serial na 8
Nebulae

faktycznie chodza ;o myslisz ze beda tak wrzucac wszysctkie odcinki? :\ na razie nie ogladam bo brak efektow, czarno biale itp, ale capaldi ostatnio zapytany czy jenna faktycznie odchodzi z dw odpowiedzial ze musimy zobaczyc czy clara wgl doczega christmas episode...takze nie ukrywam, ze gdyby wyciekl ostatni odcinek to bym zajrzala chociaz na koncowke :D ah tak bardzo nie lubie clary :(

Dochuu

haha ja postanowiłam że obejrze je teraz na czarno biało, bo później w roku szkolnym to będzie trudniej. W najlepszym wypadku skończu się także obejrzę dwa razy :D

Nebulae

A możesz mi w prywatnej wiadomości napisać, najlepiej bez spojlerów co sądzisz o odcinku 4, jeśli go obejrzałaś? Bo czekam, na niego najbardziej z całego sezonu, a nie wiem czy mogę mieć tak duże oczekiwania?

ocenił(a) serial na 8
Rexus88

ja ci moge powiedziec ze w sumie z opisu zapowiadal sie naprawde ciekawie a wyszlo jak zwykle. wiecej bylo clary i jej przydupasa niz doctora.

Dochuu

;( Szkoda...

Dochuu

;( Szkoda...