PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=199691}

Doktor Who

Doctor Who
2005 - 2022
8,1 33 tys. ocen
8,1 10 1 32989
8,5 16 krytyków
Doktor Who
powrót do forum serialu Doktor Who

Na myśl o dalszych przygodach Doktora byłem szczęśliwy - to mój ulubiony serial. Jednak patrzę na twórcę.. yeep, wciąż Moffat. Załamka... niech już sobie odpuści, bardziej 50th anniversary chyba nie dało się zepsuć...

użytkownik usunięty
aleq1138

Nie był aż tak zły ten odcinek. Bywały gorsze ;)

ocenił(a) serial na 9

Był fatalny! Naprawdę! !SPOILERY!
Zapowiadał się cudownie - mój ulubiony Tennant razem ze zwariowanym Smithem, War Doctor, wyjaśnienie mrocznej przeszłości Doktora... ale zaraz zaraz. Przecież to się nie zdarzyło :)) Jeden z najlepszych pomysłów NewWho, czyli Doktor z mroczną przeszłością, to bajka :) Bo Clara zapłakała i wszystkim zrobiło się przykro :( Że nie wspomnę o 13 Doktorach ratujących Galifrey... czemu 13? A nie 16, 18, 20? Nie wiem, Moffat też nie. Można by wymieniać więcej u Moffata.

Za dużo timey wimey w tym wszystkim. U Daviesa, co by nie mówić, było logicznie. Steven powinien robić pojedyncze odcinki - z kontynuowaniem całego Uniwersum sobie nie radzi.

ocenił(a) serial na 10
aleq1138

Mam ten sam ból :(

ocenił(a) serial na 10
aleq1138

No, też się trochę zawiodłam na tym odcinku :/

ocenił(a) serial na 10
aleq1138

mnie też się wydaje że RTD lepiej to ogarniał :)

ocenił(a) serial na 9
kwiatekskav

Zresztą, za RTD nawet postacie były lepsze. Towarzysze, który nie byli idealni i mieli sporo słabości (nie jak perfect Clara). Byli bardziej ludzcy, łatwiej było się z nimi utożsamić. No i epicki Cpt. Jack :)