słyszeliście coś może o tym, że Matt Smith zostaje jednak na następny sezon? wyczytałam to gdzieś w necie, ale nie wiem czy to prawda
Też już kilkukrotnie słyszałem takie plotki, ale wątpię by póki co wogóle toczyły się jakiekolwiek rozmowy. Byłoby jednak niewątpliwie fajnie, 11 to jeden z moich ulubionych Doktorów, zaraz po 4,7 i 10.
Jasne że regeneracja na 50-tkę to byłoby coś, ale jeszcze bardziej chciałoby się, żeby Matt jednak został.
Jest potwierdzone, że zostaje. Tak samo jak Jenna.
http://www.radiotimes.com/news/2013-03-12/doctor-who-jenna-louise-coleman-confir ms-her-return-for-series-eight
to dobrze, bardzo przeżywam każdą zmianę doctora ;p i szczerze mówiąc MS zaakceptowałam od razu, z DV musiałam dłużej się oswajać ;p
Raczej długo będziemy czekać zwłaszcza ,że Doktor może zregenerować się tylko raz :/
Jednak może coś się zmieniło po incydencie w "let's kill Hitler"
Czemu raz? Jeszcze co najmniej dwa - Jedenasty w Dwunastego, Dwunasty w Trzynastego.
Dwanaście regeneracji, ale pierwsze wcielenie jest "naturalne" że tak powiem, więc to razem trzynaście wcieleń :)
Ale jeśli oglądalność będzie dobra, to coś wymyślą i troszkę przesuną limit doktorów (w końcu master już dawno powinien zniknąć).