PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=199691}

Doktor Who

Doctor Who
2005 - 2022
8,1 33 tys. ocen
8,1 10 1 32949
8,5 12 krytyków
Doktor Who
powrót do forum serialu Doktor Who

Witam, napewno wielu z was chce zobaczyc ten film, zaczyna sie jutro o 22:00 naszego czasu.
Nie wiem czy Polskie BBC go pusci, ale jak cos mozna go zobaczyc tutaj:
http://www.filmon.com/tv/bbc-two

ocenił(a) serial na 10
FenrirLokeson

No zapewne nasze rodzime BBC tego nie wyemituje, bo oni wolą puszczać jakieś durne programy, niż coś sto razy bardziej wartościowego.
Czy tylko mnie to wkurza niemiłosiernie, że co przełączę na BBC Entertainment to albo leci "Totalna rozgrywka" albo setna powtórka "Zapraszam do stołu". To się w głowie nie mieści.

ocenił(a) serial na 7
katniss_

No ale w Piatek i Sobote puszcza Doctora :P

ocenił(a) serial na 10
katniss_

A myślałam że tylko ja tak mam. Kiedyś tak nie było. Było pełno różnych seriali albo ciekawych programów a teraz tylko albo rozwalają się na tych przeszkodach albo gotują. A w nocy dodatkowo jest "Najsłabsze ogniwo". A najlepsze jest to że program BBC jest traktowany jak jakiś ekskluzywny i aby go mieć w niektórych telewizjach należy wykupić największy pakiet. Ja się pytam za co ma się tu płacić?

ocenił(a) serial na 10
Belief

Dokładnie. BBC HD ma nieco bardziej urozmaiconą ramówkę, kilka ciekawych seriali i programów dokumentalnych, ale dla mnie to i tak mało, bo w kółko puszczają to samo.

katniss_

To jeszcze nic :) Na "BBC Knowledge" non stop leci "Top Gear", ten program powinien zmienić nazwę na "BBC Top Gear" :P I ja ciągle nie rozumiem, dlaczego "The Day of the Doctor" nie poleci na BBC HD :P

ocenił(a) serial na 10
katniss_

Mam dokładnie, tak samo jak ty. Wczoraj przeglądałam program przekonana, że w związku z tygodniem Doctora BBC będzie emitować jakieś odcinki starych serii, albo confidentiale i okropnie się rozczarowałam, że jedyne czego mogę oczekiwać to 7 sezon emitowany w środku nocy :/ a moje wkurzenie potęguje to, że takie np. BBC America cały ten tydzień skupiło się na Doctorze Who, tylko u nas tak trudno coś zorganizować..

ocenił(a) serial na 10
FenrirLokeson

To jakiś stream?

ocenił(a) serial na 10
Belief

Tak, to stream, za który odpowiada zupełnie legalna firma (filmon), więc można oglądać nawet bez najmniejszych wyrzutów sumienia (jeśli ktoś takowe kiedyś miał :D)

ocenił(a) serial na 10
Marchwik

Dzięki za info :)

ocenił(a) serial na 10
Marchwik

I ta strona działa tak zupełnie za darmo? Bo kurcze, tam jest wszystko i od razu łączy, nie muszę się wściekać na zacinający obraz.

ocenił(a) serial na 10
katniss_

Niech na to odpowie ciocia Wikipedia ;)

FilmOn and Alki David have been involved in several legal issues over programming including the carriage of major U.S. broadcast channels, such as CBS, NBC, ABC and Fox. This resulted in requiring FilmOn to drop these channels in 2011.In 2012 however the channels were all returned after appeals were lodged in Federal Court and FilmOn launched its FilmOn Air X antenna farm. On September 5, 2013, Judge Rosemary Collyer of the United States District Court for the District of Columbia issued a nationwide injunction blocking FilmOn from offering its antenna/DVR service.

Skoro sąd stwierdził, że wszystko odbywa się zupełnie legalnie. Do tego można zajrzeć do "terms & conditions" na stronie filmon:
http://www.filmon.com/page/terms-en
Tak jasno stoi, że korzystanie z portalu jest darmowe ;)

ocenił(a) serial na 10
FenrirLokeson

Akurat to na szczęście nie jest coś co koniecznie trzeba oglądać na żywo...

ocenił(a) serial na 7
nikike

Ale sa osoby ktore chca, np ja, wiec postanowilem dac linka.
Tak btw jak cos to tam tez bedzie mozna zobaczyc dzien doktora i nowe odcinki (zmienic tylko z bbc2 na bbc1)

ocenił(a) serial na 10
FenrirLokeson

będzie można gdzieś to zobaczyć w internecie? Bo raczej BBC nie zechce tego pokazać nam ;x

ocenił(a) serial na 7
Skowron9393

Jest na torrentach, albo jak wolisz bardziej legalny sposob, kup DVD na amazonie

ocenił(a) serial na 7
FenrirLokeson

Na stronie gallifey.pl pojawiły się napisy do tego filmu.

kamild130

Dla tych co nie chce się szukać: http://gallifrey.pl/napisy-przygody-w-czasie-przestrzeni/