PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=199691}

Doktor Who

Doctor Who
2005 - 2022
8,1 33 tys. ocen
8,1 10 1 32947
8,5 12 krytyków
Doktor Who
powrót do forum serialu Doktor Who

Ciekawa fabuła

użytkownik usunięty

Sama fabuła tego serialu jest genialna! Dzisiaj oglądałem trzy odcinki podrząd! Strasznie mi się spodobały!!! Serial 8/10

ocenił(a) serial na 10

dokładnie, przy jakim sezonie jesteś?

ocenił(a) serial na 10

A to dopiero początek :D
Pamiętam jak zaczęłam oglądać ten serial kilka miesięcy temu...
Na początku byłam sceptyczna i jakoś nie chciało mi się zaczynać, ale jak obejrzałam pierwszy odcinek: "KOCHAM TO!!!"

Chyba sobie odświeżę nową wersję jak skończę klasyki, czyli za jakieś 1000 lat :v

ocenił(a) serial na 10

Witamy :)
Serial jest niesamowity, zawsze zaskakuje, nigdy się nie nudzi. Fabuły jakich nigdy wcześniej nie spotkałam.
Cudo.
Serial powinien zawsze być z ostrzeżeniem- WCIĄGA. A problem polega na tym, że to może być nawet hobby na całe życie. Pociągną go pewnie kolejne 50 lat.

ocenił(a) serial na 10
Letrin

Oby, a nawet jeśli przestaną kontynuować tę wersję to zawsze Doktora można wznowić. Ten serial to taki dziwny twór- wypala się i odradza. Jak feniks :D

ocenił(a) serial na 7

Też zaczęłam niedawno oglądać ten serial. Jestem po 2 sezonie i kurcze... jak mi żal Rose... A to zakończenie? WTF? Zobaczymy co będzie w 3 sezonie, choć bardzo przykro mi się zrobiło.

ocenił(a) serial na 10
Neferubiti

Właśnie obejrzałam pierwszy odcinek 11 sezonu, gdzie wprowadzono niesamowitą zmianę- w roli Doctora wprowadzono kobietę!!! Dziwnie trochę się to ogląda, brakuje mi 12 Doctora, choć tak naprawdę to brakuje mi 12 i 11 i 10 i 9 i Rose i Clary i Amy... Wielu bohaterów już odeszło z serialu, czasem w naprawdę przykrych okolicznościach. Ale historia toczy się dalej i jest tak samo ciekawa. Warto oglądać, nawet jeśli czasem robi się nam trochę smutno. A może właśnie dlatego? Najlepsze historie powinny wzbudzać silne emocje.

ocenił(a) serial na 10
Letrin

W zasadzie to mnie 12-ta już ukradła ale jako całość Doktora za to towarzysze póki co tylko poprzedni istnieją bo obecni na dziś są stadem.

Mam nadzieję, że będą bardziej indywidualni.

I oby przestała walić prostymi tekstami pod zmianę płci. :-)