Jak myślicie jest szansa, że kiedyś Doctor Who będzie emitowany na polskim kanale, który jest jednym z ogólnodostępnych? Wiem, że jeszcze parę lat temu tak było, ale niestety emisja serialu została zawieszona.
Akurat dziś o tym rozmyślałem...
Fajnie by było, tylko jakoś sobie nie wyobrażam serialu takiego jak Doctor w innej stacji niż TVP.
Mimo, że kocham TVN nie widzę go tam, a tym bardziej wolałbym żeby nie był puszczany na Polsacie...
Zdecydowanie tez jestem za TVP. Na tej stacji właśnie dawniej był puszczany DW. Polsat nie jest znowu taki zły, od biedy mógłby być.
45-minutowy odcinek zająłby w ramówce półtorej godziny w Polsacie, szczególnie gdyby miał odpowiednią oglądalność xD
TVP byłoby okej, ale biorąc pod uwagę, że stare odcinki mają swoje lata i były już tam wcześniej nadawane, pewnie nie zdecydowaliby się puścić tego o jakiejś normalnej godzinie i moglibyśmy oglądać DW o 2 w nocy lub 5 nad ranem xD
Myślę że jednak powinno zostać tak jak jest bo w TVP (co by mi też odpowiadało) mogliby puścić późno odcinek DW, a potem trzeba by było szukać powtórek, zresztą na naszych programach reklamy są okropnie długie a na BBC nie.