PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=199691}

Doktor Who

Doctor Who
2005 - 2022
8,1 33 tys. ocen
8,1 10 1 32949
8,5 12 krytyków
Doktor Who
powrót do forum serialu Doktor Who

Chcieliśmy to mamy! Nie tylko Google wygląda inaczej, ale zrobili nam całą grę z Doctorem Who!
Doddle dostępny jednak jedynie pod tym adresem: https://www.google.com.au/
Have fun :)

Allons-y!

ocenił(a) serial na 9
Marchwik

TO JEST TAKIE SUPER LIKE WOW :D

Marchwik

Jest dostępne we wszystkich krajach, po prostu niektóre google wrzucały wcześniej,a niektóre później :)

ocenił(a) serial na 10
Marchwik

Super :) Weszłam na Google a tu taka niespodzianka :). Oczywiście nie mogłam się powstrzymać by nie zagrać. Mój Doctor miał jednak więcej niż 13 regeneracji :P. A Cybermani to chyba Moffatowscy bo tak zapierdzielają, że nie idzie zdążyć jednym Doctorem :D..

Marchwik

Świetne!

ocenił(a) serial na 9
Marchwik

Ludzie ratujcie, nie mogę zdobyć E, bo jest w cieniu Daleka :P. Jak odzyskać tę literę? W tej chwili plansza wygląda tak: http://i.imgur.com/r34KD38.png

ocenił(a) serial na 8
wrzask_liter

Chyba można zwyczajnie podejść i ją zabrać :P Z tego co pamiętam to wystarczyło :)

ocenił(a) serial na 9
Turin_Syn_Hurina

Tak zrobiłam i podziałało. :D

wrzask_liter

hej jaki czas mieliście pod koniec gry ?

Seba_paj

mój czas 7,48

ocenił(a) serial na 10
Seba_paj

Coś ponad 12 bo chyba z cztery razy regenerowałem przy tym ostatnim xD

ocenił(a) serial na 10
nikike

Ja sierota, coś ponad 35 .___. Ale chyba zrobiłam z 5 kolejek wcieleń

Seba_paj

8:29

Marchwik

Postarało się Google. Świetne Doodle.

Marchwik

Świetne Doodle, dla mnie najlepsze jakie kiedykolwiek Google zrobiło. Bawiłam się jak dzieciak, ale miałam radochę :D

ocenił(a) serial na 10
Marchwik

Mogli jakoś to bardziej urozmaicić, bo ten Anioł to trochę mało.

ocenił(a) serial na 10
nikike

Niektórym nigdy nie dogodzisz :P

ocenił(a) serial na 10
nikike

Moim znaniem Google i tak dużo zrobiło dodając do Doodle mini grę. Mogli przecież pojechać po łatwiźnie i zrobić proste bez żadnych bajerów.

ocenił(a) serial na 10
Emilia22

Co nie zmienia faktu, że już się pojawiło wcześniej z parę lepszych minigier.

ocenił(a) serial na 10
Marchwik

Bardzo mi się podoba. Anioł był najlepszy ;). Największy problem miałam z ostatnią planszą. Przeszłam tam chyba przez wszystkie wcielenia :P

ocenił(a) serial na 10
HarryFanka

Ja znowu wyeliminowałam wszystkich właśnie na Aniele, bo mój Doktorek nie chciał iść tam gdzie mu kazałam i co chwila wpadał albo na niego albo na Daleka :p za to ostatnia plansza szczerze mówiąc nie przysporzyła mi wielu kłopotów... zastosowałam strategię "wolno a do celu" i poruszałam z kratki na kratkę ;)

ocenił(a) serial na 10
Marchwik

Czy ja mam zwidy, czy doktorowe google są już z nami drugi dzień? No co za sytuacja...

katniss_

Właściwie to dopiero dzisiaj powinno się to zacząć.

ocenił(a) serial na 10
donmaslanoz14

No właśnie wczoraj byłam nieco zdziwiona, ale pomyślałam, że może na sobotę mają coś innego przygotowanego. A dzisiaj jest nadal. I ja się strasznie cieszę. Nie przypominam sobie żadnych Doodle przez dwa dni, nasz serial jest wyjątkowy :D

ocenił(a) serial na 10
katniss_

Bo jest :). Jest chyba nawet wpisany do rekordu Guinnessa :)

ocenił(a) serial na 10
Belief

Oczywiście, że jest. :D Ale chyba w Googlach pracują fani, skoro możemy go podziwiać na stronie głównej przez 2 dni, co się w przypadku wydarzeń kulturalnych nie zdarza.