Co oni mają z tymi zabezpieczeniami dziś wchodzę na (stronę z serialami) i widzę czarno białe odcinki "Robot of
Sherwood", "Listen" i "Time Heist"
Być może jest to wyciek kontrolowany, aby wzrosło zainteresowanie serialem? Chociaż z drugiej strony średnio mi to pasuje, bo teraz Doctor Who przeżywa Złoty Wiek po 50. rocznicy, o serialu wie wiele więcej ludzi, a sam 3. odcinek BBC ostatnio z edytowało.
Ale masz zapłon, przecież wyciekły one wieki temu... Odcinki 4-5 udostępnione zostały w okolicach premiery 8 sezonu, a epizod 3 na tydzień przed jego startem lub nawet wcześniej, ale w ten czas trafiły one w moje rączki :)
Racja. Był już taki temat, sama weszłam, ale bez wyrzutów wyłączyłam, bo w takiej jakości to już wolę sobie poczekać.
Był? Nawet nie wiedziałem, pamiętam, że przy okazji wycieku Deep Breath pojawił się temat, ale to tyle, z tym, że nie zaglądam tu codziennie... W każdym razie od dnia wycieku pilota co tydzień wypuszczano kolejny odcinek - przez kolejne 3 tygodnie -, z tym, że w ostatnim tygodniu pojawiły się dwa, bo zbliżała się premiera 8 sezonu.
No właśnie. Gdzieś tam się ten temat przewija po forum, tylko chyba jest oznaczony spoilerami. Nie jestem pewna.