PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=199691}

Doktor Who

Doctor Who
2005 - 2022
8,1 33 tys. ocen
8,1 10 1 32949
8,5 12 krytyków
Doktor Who
powrót do forum serialu Doktor Who

Ja osobiście uwielbiam. Lubię czytacie opowiadania o możliwych przygodach Doctora. A wy piszecie? Ja piszę opowiadanie na temat 50 rocznicy. Troszkę pozmieniałam zakończenie "Angeles Take Manhatan" i jest. To jest mój blog :http://onedirectionintimeandspace.blogspot.com/
Jeżeli piszecie opowiadania lub znacie jakięś fajne o doctorze możecie wstawić linki. Z chęcią poczytam. :)

ocenił(a) serial na 10

Ooooj, ja piszę. Całe mnóstwo :) Napisałem np. takie, gdzie Doktor po pytaniu Amy wyobraża sobie, co by było, gdyby spotkał ją będąc w innym wcieleniu :)

ocenił(a) serial na 9

Natchnięta tym oto postem sama zaczynam pisać!

użytkownik usunięty
Jane1239

Powodzenia ;)

ocenił(a) serial na 10

Ja piszę od niedawna. Jak ktoś chciałby ocenić to zapraszam!! http://drwhobymarysia.blogspot.com/

ocenił(a) serial na 8
marysia66

Te "opowiadania", a raczej dialogi na Twoim blogu to zbrodnia przeciwko językowi polskiemu i literaturze pięknej. Skasuj je.

ocenił(a) serial na 9
seprioth

Dlaczego od razu piszesz - skasować? Bardzo dobrze, że je pisze, niech to robi dalej. Fakt, jest trochę błędów gramatycznych, ale to zapewne przez to, że jest jeszcze za młoda, (za mało doświadczona) by pisać poprawniej. Z czasem na pewno będzie lepiej pisać. Ma wenę do pisania, więc lepiej Jej nie zniechęcać.
Pisz dalej Marysiu... :)

ocenił(a) serial na 8
BartoszBuster

Jak się nie umie pisać poprawnie, to się nie publikuje. To pierwszy krok do zostania kompletnym grafomanem.

ocenił(a) serial na 9
seprioth

Jakim niby prawem nie?
Z tego co widzę, to nie dotarło do Ciebie to, że Ona jest dopiero amatorem...

ocenił(a) serial na 8
BartoszBuster

Dotarło. Nie mam nic przeciwko amatorom, nie toleruję grafomanii i okaleczania mowy ojczystej.

ocenił(a) serial na 9
seprioth

Rozumiem Ciebie, mam tak samo, ale jak już wspominałem to osoba bardzo młoda, więc nic dziwnego, że tak pisze, ale na pewno z biegiem lat się to zmieni i nie będzie kaleczyć języka...

ocenił(a) serial na 8
BartoszBuster

A do tego czasu odradzam jej publikację, proste.

ocenił(a) serial na 9
seprioth

No ja to w sumie chętnie poczytam to co napisze bez względu na błędy, no ale ja mam swoje zdanie, ty masz swoje.
Wibbly Wobbly Time Wimey.

ocenił(a) serial na 10
seprioth

Przecież nikt Ci nie każe tam wchodzić i to czytać. A ćwiczenia czynią mistrza. Zamiast po niej jeździć, bo uważam to za totalne chamstwo taki komentarz jaki zamieściłeś, mogłeś zostawić jej jakąś informację zwrotną czyli na co powinna zwracać uwagę i co poprawić. Tylko konstruktywna krytyka pomaga nam się rozwijać a takie prztyki typu "to zbrodnia przeciwko językowi" nikomu i niczemu nie służą a wręcz o Tobie źle świadczą. Jeżeli dziewczyna ma ochotę i to jej sprawia przyjemność to niech pisze. Nie musisz tego czytać.

ocenił(a) serial na 10

Ja się zastanawiam nad pisaniem, tyle, że jak zobaczę piekielnie dobrego fanfika, to utwierdzam się w przekonaniu, że tak nie umiem. Czasem jednak coś naskrobię - najcześciej są to crossovery albo alternatywne wersje przygód Doctora (albo jakiś tekst z rozmysleniami rożnych postaci ale to już baaaaardzo rzadko).