PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=199691}

Doktor Who

Doctor Who
2005 - 2022
8,1 33 tys. ocen
8,1 10 1 32948
8,5 12 krytyków
Doktor Who
powrót do forum serialu Doktor Who

Napisy 7x05

ocenił(a) serial na 9

Mam pytanie dotyczące napisów. Czy wie ktoś kiedy będą napisy ? Zalewa mnie fala spoilerów i nie wiem ile wytrzymam. Będę musiała zobaczyć w oryginale.
Ma ktoś informacje kiedy mogę się spodziewać napisów, zawsze napisy były już wstawione około wtorku, środy może by się dało wcześniej. :)

ocenił(a) serial na 8
Sympatyczna_01

Napisy są robione na Napisy24 przez użytkownika Random_Smith, przynajmniej to widnieje na stronie. To wszystko zależy od tłumacza, a to, że ktoś w ogóle zadaje sobie taki trud, to coś wielkiego. Jeśli ktoś nie chce czekać, polecam pójść teraz spać, a jutro obejrzeć z angielskimi napisami dla lepszego poznania.

ocenił(a) serial na 10
Gleek99

Angielskie napisy to są akurat kilkanaście-kilkadziesiąt minut po pojawieniu się odcinka w sieci.

ocenił(a) serial na 10
nikike

Ja wpisuje w google doctor who nazwa odcinka napisy pl i wtedy mi wyskakuje na opensubtitles napisy po polsku(jeśli są).

ocenił(a) serial na 10
Lewyy_

No nie mów geniuszu... Jak ściągam napisy do filmów to prawie zawsze przez napiprojekt, bo nie chce mi się szukać angielskich, ale jako że seriale oglądam na bieżąco, to ściągam se angielskie, zazwyczaj z podnapisi.