PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=199691}

Doktor Who

Doctor Who
2005 - 2022
8,1 33 tys. ocen
8,1 10 1 32948
8,5 12 krytyków
Doktor Who
powrót do forum serialu Doktor Who
ocenił(a) serial na 9
greenstone

Nie, specjalnie weszłam na forum, żeby poczytać jak Capaldi sobie radzi, a tu cisza :(

latte

jestem zaskoczona tym co się dzieje na filmwebie ... a raczej tym że tutaj się nic nie dzieje
nowy doctor, nowe odcinki, nowa seria a tutaj jedna wielka cisza.

ocenił(a) serial na 10
greenstone

Bo każdy w głębi serca tęskni za Davidem Tennantem w roli Doctora.

ocenił(a) serial na 9
3dluks

nie generalizujmy ;)

latte

może wszyscy tak siedzą przed telewizorami i uważnie oglądają klatka po klatce ? heh

ocenił(a) serial na 9
greenstone

właśnie się skończyło :) i musze powiedzieć, ze jestem bardzo zadowolona. chociaż nie miałam problemu z tym, że Doktor wyglada teraz starzej (a wiem, że dużo osób miało), to wiadomo, zawsze trudno przestawić się na nowe jego wcielenie. cały ten odcinek miałam wrażenie, że twórcy chcą pomóc widzom zaakceptować 12. Doktora. i jesli o mnie chodzi, to im sie to udało. po telefonie od jedenastki juz naprawdę zrozumiałam, że to TEN SAM, chociaż inny Doktor :) i strasznie jestem podekscytowana, bo jeśli Doktor będzie taki, jakim go dzisiaj odebrałam, to znaczy z jednej strony zdeterminowanym i "mrocznym", a z drugiej tak bardzo potrzebującym Clary, to jestem jak najbardziej na tak.

ocenił(a) serial na 10
greenstone

No i gdzie można oglądać ten nowy odcinek no?

ocenił(a) serial na 9
Antybristler

wsiadaj w TARDIS i dzisiaj o 20.50 na BBC Entertainment :)

ocenił(a) serial na 10
greenstone

a ma ktoś pojęcie kiedy będzie w internecie?

ocenił(a) serial na 9
doriiixd

Jeśli o Doktora chodzi, to pewnie dosć szybko sie pojawi, jutro lub pojutrze

ocenił(a) serial na 10
alice_ayres

okej ,dzięki :)

doriiixd

z pojawianiem się odcinków w sieci różnie to bywa, ale jutro powinien gdzieś już być. (oczywiście bez napisów)

ocenił(a) serial na 10
doriiixd

Przy siódmej serii czasem zdarzało się już koło północy po emisji, że był dostępny :)

doriiixd

Tutaj można obejrzeć w świetnej jakości (720p) - http://streamtuner.me/doctor-who-s8e1-deep-breath/
Bez napisów. Jak jeszcze nie oglądaliście, biegiem! :D

ocenił(a) serial na 10
LittleEinstein

Bóg zapłać!