Nie, specjalnie weszłam na forum, żeby poczytać jak Capaldi sobie radzi, a tu cisza :(
jestem zaskoczona tym co się dzieje na filmwebie ... a raczej tym że tutaj się nic nie dzieje
nowy doctor, nowe odcinki, nowa seria a tutaj jedna wielka cisza.
właśnie się skończyło :) i musze powiedzieć, ze jestem bardzo zadowolona. chociaż nie miałam problemu z tym, że Doktor wyglada teraz starzej (a wiem, że dużo osób miało), to wiadomo, zawsze trudno przestawić się na nowe jego wcielenie. cały ten odcinek miałam wrażenie, że twórcy chcą pomóc widzom zaakceptować 12. Doktora. i jesli o mnie chodzi, to im sie to udało. po telefonie od jedenastki juz naprawdę zrozumiałam, że to TEN SAM, chociaż inny Doktor :) i strasznie jestem podekscytowana, bo jeśli Doktor będzie taki, jakim go dzisiaj odebrałam, to znaczy z jednej strony zdeterminowanym i "mrocznym", a z drugiej tak bardzo potrzebującym Clary, to jestem jak najbardziej na tak.
z pojawianiem się odcinków w sieci różnie to bywa, ale jutro powinien gdzieś już być. (oczywiście bez napisów)
Przy siódmej serii czasem zdarzało się już koło północy po emisji, że był dostępny :)
Tutaj można obejrzeć w świetnej jakości (720p) - http://streamtuner.me/doctor-who-s8e1-deep-breath/
Bez napisów. Jak jeszcze nie oglądaliście, biegiem! :D