PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=199691}

Doktor Who

Doctor Who
2005 - 2022
8,1 33 tys. ocen
8,1 10 1 32951
8,5 12 krytyków
Doktor Who
powrót do forum serialu Doktor Who

opis odcinka, “'The Doctor and Clara are still trapped within the Doctor's timeline.
The only way to escape is to reopen the lock that conceals the Doctor’s darkest day. The Time
War’”
żródło https://www.facebook.com/DW50thZone?fref=ts

ocenił(a) serial na 10
ayramia128

Biorąc pod uwagę, że nie jest to nigdzie oficjalnie potwierdzone... wolę myśleć że Moffat siedzi przed komputerem i trolluje wszystkich żeby myśleli że rocznicówka będzie miała aż tak fatalną fabułę. A w listopadzie okaże się że 'to co zrobił Hurt w imię pokoju i normalności' nie ma nic wspólnego z Wojną Czasu a on sam nie jest 8.5 i dostaniemy jakąś genialną historię której nikt nie przewidział. Marzenia.

No chyba że jakimś cudem to info z wiarygodnego źródła... hm, w sumie myślę że otwarcie Time Locka, nawet na chwilę, może przynieść ciekawą przyszłość i kilku władców czasu na wolności :) w takim wypadku wybaczyłbym im ten idiotyzm z najgorszym czynem Doktora podczas Wojny. No prośba, przez te 50 lat Doktor robił dużo gorsze rzeczy niż zniszczenie złej, skorumpowanie rasy, nawet swojej własnej, w celu uratowania czasu i przestrzeni.

ocenił(a) serial na 10
Szymko0

Ale chyba czyn postaci Hurta to coś innego, niż tylko zlikwidowanie Władców i Daleków - o tym wiedzieliśmy od dawna, a ów czyn to ma być tajemnica.

ocenił(a) serial na 10
Capitano_S

to by było logiczne, ale moje rosnące zrezygnowanie spowodowane wszystkimi informacjami które się ostatnio pojawiają niszczy mi logiczne myślenie :P
Sam się nad tym zastanawiałem nieraz i w obliczu oburzenia całkiem o tym zapomniałem, pewnie dlatego że do niczego nie doszedłem.

ocenił(a) serial na 10
Szymko0

Ja bym stawiał albo na rozpoczęcie Wojny, albo na np. wskrzeszenie Rassilona, od którego mogło zacząć się szaleństwo Władców. Co do Hurta, może to będzie Obserwator?

ocenił(a) serial na 10
ayramia128

The official synopsis for 'The Day of the Doctor' has been released! Those who don't want to know anything more about the episode, look away now…

The Doctors embark on their greatest adventure in this 50th Anniversary Special: in 2013, something terrible is awakening in London's National Gallery; in 1562, a murderous plot is afoot in Elizabethan England; and somewhere in space an ancient battle reaches its devastating conclusion. All of reality is at stake as the Doctor's own dangerous past comes back to haunt him.

ayramia128

http://www.youtube.com/watch?v=7zM-mCt7Wfk

Sneek peek, i mindfu.ck... Co to ma być? Gallifrey ;O? Poza tym naprawdę nie mam pojęcia o czym będzie ten odcinek, myślałem że Moffat postawi duży nacisk na ucieczkę Clary i Doctora z jego własnego "Timeline"...