PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=199691}

Doktor Who

Doctor Who
2005 - 2022
8,1 33 tys. ocen
8,1 10 1 32951
8,5 12 krytyków
Doktor Who
powrót do forum serialu Doktor Who

Tworzę całkiem nowy, absolutnie fantastyczny projekt związany z Doktorem who, jeśli ktoś jest zainteresowany współpracą, proszę piszcie. ;)

użytkownik usunięty

Jakieś konkrety? I czemu spojler, skoro na razie nie zdradzasz elementów fabuły?

użytkownik usunięty

Szczegółów nie chcę póki co szerszych zdradzać, ponieważ konkurencja nie śpi, już o mały włos byłbym bez domeny. Mam zamiar zrobić najlepszą, największą i najładniejszą stronę o Doctorze Who w Polsce. Mam zgraną ekipę, techników. W planach jest przyszłoroczny konwent w centrum Polski.

użytkownik usunięty

Masz na myśli jakieś Whomanistyki? ;P Hmm... daj znać o efektach wykonania :) Uwielbiam ten serial, stary jak i nowy, ale mi osobiście konwenty źle się kojarzą ;P Bez urazy, ale zazwyczaj przyjeżdża na nie jakiś dziwny element, najwięksi maniacy serialu. A grupa takich osób jest zazwyczaj bardzo podejrzana ;)

ocenił(a) serial na 9

Whomanistki nie są konkurencją, bo same są zainteresowane uczestniczeniem w tym.

ocenił(a) serial na 9

Wchodzę ! :D

użytkownik usunięty
Werchiel

Ja byłabym zainteresowana, ale wpierw prosiłabym o szczegóły w prywatnej wiadomości :)

ocenił(a) serial na 10

Również jestem zainteresowana, ale proszę o szczegóły :)

użytkownik usunięty

Jestem ciekawa. Również prosiłabym o szczegóły. Jestem ciekawa ile osób będzie zainteresowanych. :)

ocenił(a) serial na 10

na razie coś koło 155!!! To będzie rewolucja w świecie polskiego DW! ;) Każda para rąk przyda się do pracy :*

ocenił(a) serial na 10

Dołanczam się

Polski konwent z DW? I'M IN!!! Zawsze do usług!

ocenił(a) serial na 10

Nadal poszukujesz? Bardzo chętnie się przydam! :D

Chętnie pomogę :)

Jestem zainteresowany