Czy tylko ja uwielbiam ten sezon?
Battlefield - Super historia
Ghost Light - Nie wiem, ale widzialem tylko raz, dawno
Curse of Fenric - Majstersztyk
Survival - Fajnie zrobiona historia, z dosc smiesznymi efektami specjalnymi, ale naprawde dobra.
Dziwi mnie ze po tym sezonie skonczyla sie Klasyczna seria.
Ogladam teraz Silver Nemesis i musze powiedziec, 2 ostatnie sezony sa naprawde super!
Uwielbiam Ace!
Sophie i Sylvester sa swietni!
Ano. Czasy Siódmego Doktora i Ace to złota era tegoż serialu, dla mnie jako jedyna jedyna lepsza niż Lata UNITu.
To jak taki dobry to czemu skończyli Doctora? Tym bardziej, że potem jeszcze jakiś film się pojawił z Sarah Jane w którym dostała K-9?
To chyba postanie jedną z nierozwiązanych zagadek ludzkości :)
To z Sarą to był pilot spin-offa, który niestety nie powstał.
A możliwe bo pamiętam jak usilnie szukałam "reszty" :). Chodzi mi o to, że jak DW nie chcieli kontynuować to nie rozumiem próby rzucenia się na tą samą tematykę. Trochę mnie to dziwi :)
'81? jesteś pewny? To ja nie wiem co mi się ubzdurało że w '92. :) To w takim razie mnie to już nie dziwi :)
Tak podaje Tardis wiki : http://tardis.wikia.com/wiki/A_Girl%27s_Best_Friend_%28TV_story%29
Na razie jestem przed The Greatest Show in the Galaxy, więc nie mogę się jeszcze w pełni wypowiedzieć na ten temat, ale sezon 25 robi duże wrażenie i nie mogę się doczekać następnego ;). A czy tylko mi odcinek The Happines Patrol przypomina trochę Wiilego Wonkę i Fabrykę Czekolady? :) Mam na myśli starszą wersję.