PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=199691}

Doktor Who

Doctor Who
2005 - 2022
8,1 33 tys. ocen
8,1 10 1 32949
8,5 12 krytyków
Doktor Who
powrót do forum serialu Doktor Who

Sezon 26

ocenił(a) serial na 7

Czy tylko ja uwielbiam ten sezon?

Battlefield - Super historia
Ghost Light - Nie wiem, ale widzialem tylko raz, dawno
Curse of Fenric - Majstersztyk
Survival - Fajnie zrobiona historia, z dosc smiesznymi efektami specjalnymi, ale naprawde dobra.

Dziwi mnie ze po tym sezonie skonczyla sie Klasyczna seria.

ocenił(a) serial na 10
FenrirLokeson

Nie tylko Ty, genialny sezon.

ocenił(a) serial na 7
Capitano_S

Ogladam teraz Silver Nemesis i musze powiedziec, 2 ostatnie sezony sa naprawde super!
Uwielbiam Ace!
Sophie i Sylvester sa swietni!

ocenił(a) serial na 10
FenrirLokeson

Ano. Czasy Siódmego Doktora i Ace to złota era tegoż serialu, dla mnie jako jedyna jedyna lepsza niż Lata UNITu.

ocenił(a) serial na 10
Capitano_S

To jak taki dobry to czemu skończyli Doctora? Tym bardziej, że potem jeszcze jakiś film się pojawił z Sarah Jane w którym dostała K-9?

ocenił(a) serial na 10
Belief

To chyba postanie jedną z nierozwiązanych zagadek ludzkości :)
To z Sarą to był pilot spin-offa, który niestety nie powstał.

ocenił(a) serial na 10
Capitano_S

A możliwe bo pamiętam jak usilnie szukałam "reszty" :). Chodzi mi o to, że jak DW nie chcieli kontynuować to nie rozumiem próby rzucenia się na tą samą tematykę. Trochę mnie to dziwi :)

ocenił(a) serial na 10
Belief

Ale to powstało w 81, a DW przestano emitować dopiero w 89

ocenił(a) serial na 10
Capitano_S

'81? jesteś pewny? To ja nie wiem co mi się ubzdurało że w '92. :) To w takim razie mnie to już nie dziwi :)

ocenił(a) serial na 10
Belief

Tak podaje Tardis wiki : http://tardis.wikia.com/wiki/A_Girl%27s_Best_Friend_%28TV_story%29

ocenił(a) serial na 10
FenrirLokeson

Na razie jestem przed The Greatest Show in the Galaxy, więc nie mogę się jeszcze w pełni wypowiedzieć na ten temat, ale sezon 25 robi duże wrażenie i nie mogę się doczekać następnego ;). A czy tylko mi odcinek The Happines Patrol przypomina trochę Wiilego Wonkę i Fabrykę Czekolady? :) Mam na myśli starszą wersję.