Zauwazyl ktos ze pojawily sie nowe odcinki doktora ?
Dokladnie 2 i 3 odcinek ale wydaje mi sie ze sa niedokonczone (niedopracowane)
http://www.kinoman.t v/doktor-who/s08e02/inside-the-dalek
pierwszy odcinek nie jest on zbyt odkrywczy. to taki miks +\- 5 odcinkow ze starych serii.
Ja się nie mogę doczekać. Podobał mi się początek 3 odcinka. :) No ale zobaczymy jaka będzie całość, chociaż ja go już pokochałam xD
te odcinki podobno są niekompletne
tak mi napisali ludzie na filmwebie, kiedy pytałam się o to wcześniej
szczerze powiedziawszy to mnie dziwi, że taki mały szum jest wokół tych wycieków
jak zobaczyłam, że jest ten odcinek w sieci, to dosłownie wpadłam na filweb ... patrzę ..a tu cisza xd
Afera wyciekowa była jakiś czas wcześniej i trochę szumu narobiła. A jakiś czas temu BBC ogłosiło, że opanowali wyciek. No chyba nie do końca...
haha no coś im nie wyszło, bo ja już piąty odcinek obejrzałam. te odcinki są czarno białe, mają dziwne efekty specjalne i niektórych rzeczy na ekranie brakuje, ale i tak jest fajnie
Na stronie, na której oglądam DW znalazłam drugi odcinek... no i nie wytrzymałam i włączyłam... a po minucie, bez wyrzutów sumienia wyłączyłam, bo bez efektów to wygląda baaaaaardzo dziwnie. Nie, wolę poczekać na premierę na BBC One.
a ja teraz patrze, a w sieci już 3, 4 i 5 odcinek. ale powstrzymuję się ostatkami silnej woli, bo jak je teraz obejrzę, to chyba umrę, zanim sie doczekam szóstego odcinka :D teraz jakos mnie naszła ochota na obejrzenie od poczatku Sherlocka i chyba to właśnie zrobie, żeby mnie nie kusiło przedpremierowo ogladac Doktora ;p
GDYBYM obejrzała te odcinki, które wyciekły, czyli do odcinka 3 do piatego, który bedzie miał premiere chyba jakoś za trzy tygodnie, to przez te trzy tygodnie nie mialabym czego oglądać i dodatkowo musiałabym czekac kolejny tydzień na odcinek szósty, czyli w sumie jakis miesiąc bez Doktora, bo bym po prostu nadrobiła te odcinki juz dzisiaj. A skoro nie obejrzałam odcinków które wyciekły, to jestem po drugim i po bożemu czekam na trzeci :)
Oj wiem... Ja sie skusilam na odcinek II i teraz siedze i czekam xD
Ale myslalam ze wyciekly tylko 2 a nie az 5 !! O.o