PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=199691}

Doktor Who

Doctor Who
2005 - 2022
8,1 33 tys. ocen
8,1 10 1 32948
8,5 12 krytyków
Doktor Who
powrót do forum serialu Doktor Who

Zauwazyl ktos ze pojawily sie nowe odcinki doktora ?
Dokladnie 2 i 3 odcinek ale wydaje mi sie ze sa niedokonczone (niedopracowane)
http://www.kinoman.t v/doktor-who/s08e02/inside-the-dalek

Sorymina

Matko! Co oni mają za "zabezpieczenia" w tym BBc!?

ocenił(a) serial na 8
Rexus88

No dokladnie... ale to tylko wersja 'badawcza' wiec...

Sorymina

Widziałam trochę, żeby sprawdzić jak Doctor się prezentuje.

ocenił(a) serial na 8
shanti1993

I jak wrazenia ?

ocenił(a) serial na 8
Sorymina

pierwszy odcinek nie jest on zbyt odkrywczy. to taki miks +\- 5 odcinkow ze starych serii.

Sorymina

Ja się nie mogę doczekać. Podobał mi się początek 3 odcinka. :) No ale zobaczymy jaka będzie całość, chociaż ja go już pokochałam xD

shanti1993

te odcinki podobno są niekompletne
tak mi napisali ludzie na filmwebie, kiedy pytałam się o to wcześniej

szczerze powiedziawszy to mnie dziwi, że taki mały szum jest wokół tych wycieków
jak zobaczyłam, że jest ten odcinek w sieci, to dosłownie wpadłam na filweb ... patrzę ..a tu cisza xd

ocenił(a) serial na 8
greenstone

Ja to samo ... xD
zatweetowalam nawet do bbc ale usuneli moj wpis.

ocenił(a) serial na 10
Sorymina

Afera wyciekowa była jakiś czas wcześniej i trochę szumu narobiła. A jakiś czas temu BBC ogłosiło, że opanowali wyciek. No chyba nie do końca...

Ireth_Oakenshield

haha no coś im nie wyszło, bo ja już piąty odcinek obejrzałam. te odcinki są czarno białe, mają dziwne efekty specjalne i niektórych rzeczy na ekranie brakuje, ale i tak jest fajnie

ocenił(a) serial na 10
Nebulae

Na stronie, na której oglądam DW znalazłam drugi odcinek... no i nie wytrzymałam i włączyłam... a po minucie, bez wyrzutów sumienia wyłączyłam, bo bez efektów to wygląda baaaaaardzo dziwnie. Nie, wolę poczekać na premierę na BBC One.

ocenił(a) serial na 9
Sorymina

a ja teraz patrze, a w sieci już 3, 4 i 5 odcinek. ale powstrzymuję się ostatkami silnej woli, bo jak je teraz obejrzę, to chyba umrę, zanim sie doczekam szóstego odcinka :D teraz jakos mnie naszła ochota na obejrzenie od poczatku Sherlocka i chyba to właśnie zrobie, żeby mnie nie kusiło przedpremierowo ogladac Doktora ;p

ocenił(a) serial na 8
alice_ayres

Ale czemu czekasz na 6sty ?

ocenił(a) serial na 9
Sorymina

GDYBYM obejrzała te odcinki, które wyciekły, czyli do odcinka 3 do piatego, który bedzie miał premiere chyba jakoś za trzy tygodnie, to przez te trzy tygodnie nie mialabym czego oglądać i dodatkowo musiałabym czekac kolejny tydzień na odcinek szósty, czyli w sumie jakis miesiąc bez Doktora, bo bym po prostu nadrobiła te odcinki juz dzisiaj. A skoro nie obejrzałam odcinków które wyciekły, to jestem po drugim i po bożemu czekam na trzeci :)

ocenił(a) serial na 8
alice_ayres

Oj wiem... Ja sie skusilam na odcinek II i teraz siedze i czekam xD

Ale myslalam ze wyciekly tylko 2 a nie az 5 !! O.o

ocenił(a) serial na 9
Sorymina

no tez się zdziwiłam, jak zobaczyłam, że jest "s08e05", myślałam, że znowu coś ktoś pomylił i ten piaty odcinek jest z jakiegoś wcześniejszego sezonu, wchodzę, a tam czarno biały ósmy sezon Doktora :D