PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=199691}

Doktor Who

Doctor Who
2005 - 2022
8,1 33 tys. ocen
8,1 10 1 32949
8,5 12 krytyków
Doktor Who
powrót do forum serialu Doktor Who

Hej, od razu powiem, nie pojawil sie zwiastun, ale zastanawia mnie jedna rzecz.
Wszyscy Whovianie czekaja na 8 sezon, ja tez ale zastanawia mnie dlaczego tak wszyscy chca zobaczyc zwiastun?
Do 2 miesiecy dostaniemy pierwszy odcinek, to juz nie dlugo, wiec po co czekac na zwiastun, skoro chwile potem zobaczymy calosc, i bedzie ciekawiej ogladac gdy nie wiemy co sie dzieje, ja osobiscie nie zobacze zwiastunu przed zobaczeniem pierwszych 3 odcinkow.

ocenił(a) serial na 10
FenrirLokeson

A to Ty myślisz, że w zwiastunie dostaniesz coś konkretnego? Zwiastun jest zapowiedzią nadchodzącej emisji. To logiczne że każdy na niego czeka. Tym bardziej teraz kiedy mamy nowego Doctora.

ocenił(a) serial na 10
Belief

Poza tym niektórym zwiastuny i inne newsy pomagają jakoś żyć od premiery do premiery xD Ja na szczęście o dziwo na długo zapomniałam o doktorze, więc nie cierpię tak bardzo w oczekiwaniu na pierwszy odcinek ósmego sezonu

ocenił(a) serial na 10
alijons

"Poza tym niektórym zwiastuny i inne newsy pomagają jakoś żyć od premiery do premiery xD"
Dokładnie :D.

Długa przerwa zdecydowanie pomaga złagodzić cierpienie z braku Doctora :). Czas leczy rany. :D Dlatego nawet się ciesze, że jeszcze nie ma zwiastunu bo znów rozbudzi ten apetyt :)