Hej, od razu powiem, nie pojawil sie zwiastun, ale zastanawia mnie jedna rzecz.
Wszyscy Whovianie czekaja na 8 sezon, ja tez ale zastanawia mnie dlaczego tak wszyscy chca zobaczyc zwiastun?
Do 2 miesiecy dostaniemy pierwszy odcinek, to juz nie dlugo, wiec po co czekac na zwiastun, skoro chwile potem zobaczymy calosc, i bedzie ciekawiej ogladac gdy nie wiemy co sie dzieje, ja osobiscie nie zobacze zwiastunu przed zobaczeniem pierwszych 3 odcinkow.
A to Ty myślisz, że w zwiastunie dostaniesz coś konkretnego? Zwiastun jest zapowiedzią nadchodzącej emisji. To logiczne że każdy na niego czeka. Tym bardziej teraz kiedy mamy nowego Doctora.
Poza tym niektórym zwiastuny i inne newsy pomagają jakoś żyć od premiery do premiery xD Ja na szczęście o dziwo na długo zapomniałam o doktorze, więc nie cierpię tak bardzo w oczekiwaniu na pierwszy odcinek ósmego sezonu
"Poza tym niektórym zwiastuny i inne newsy pomagają jakoś żyć od premiery do premiery xD"
Dokładnie :D.
Długa przerwa zdecydowanie pomaga złagodzić cierpienie z braku Doctora :). Czas leczy rany. :D Dlatego nawet się ciesze, że jeszcze nie ma zwiastunu bo znów rozbudzi ten apetyt :)