PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=199691}

Doktor Who

Doctor Who
2005 - 2022
8,1 33 tys. ocen
8,1 10 1 32948
8,3 14 krytyków
Doktor Who
powrót do forum serialu Doktor Who

czy doctor znalazł swoją planetę??

ocenił(a) serial na 10
krystyna_15

Oglądaj to się dowiesz.

nikike

zrób mi tą przyjemność i po prostu powiedz tak czy nie

ocenił(a) serial na 10
nikike

dzięki

ocenił(a) serial na 10
ocenił(a) serial na 10
krystyna_15

Jeśli tak Ci zależy to Ci odpowiem: nie, nie odnalazł.

A teraz Ty mi zrób przyjemność i powiedz czemu nie chcesz po prostu obejrzeć ?

ocenił(a) serial na 10
Tom_96

Może obejrzała, ale nie ogarnęła ;)

ocenił(a) serial na 10
Recznikowaty

Być może : D.

Tom_96

nie miałam internetu a pytania pisałam z biblioteki miejskiej nikkie a ty nie pisz lol bo nawet nie wiesz co to znaczy a małpowanie jest dla ludzi z niskim iq a ty chyba nie masz niskiego iq prawda ??

ocenił(a) serial na 10
krystyna_15

Niby czemu czepiasz się 'LoL'??? LoL oznacza dosłownie 'dużo śmiechu', nie rozumiem dlaczego Twoim zdaniem jest to nie na miejscu. No chyba, że dla Cb LoL oznacza tylko 'League of Legends' : D.

Tom_96

tom daruj sobie bo to ty nie ogarniasz i nie odpowiadaj na moje pytania bo nie są na twoim poziomie intelektualnym (poziom tych pytań jest wyższy )

ocenił(a) serial na 10
krystyna_15

Poziomy się nie zgadzają, to fakt. Polemizowałbym jednak nad tym KTÓRY jest w istocie wyższy.

Popatrzmy tylko... 0 wielkich liter, jedyny znak interpunkcyjny jakiego używasz (znasz?) to '??'. Tia, masz rację, nie ma co dyskutować, nie nadaję do rozmowy z kimś na Twoim poziomie. Jaka szkoda...

A pomijając Twój niepowtarzalny styl, Krystyna 15: 'nie odpowiadaj na moje pytania bo nie są na twoim poziomie intelektualnym' Racja, to Twoje pytanie...
Doktor siedzi w Tardis, wpisuje współrzędne które dostał od Missy, dociera do celu a tam tylko kosmiczna próżnia, żadnej planety, żądnej gwiazdy, żadnej asteroidy nawet... Zrezygnowany zamyka drzwi, podchodzi do konsoli i z wściekłości zaczyna w nią walić pięścią. Tak, masz rację, interpretacja tej sceny jest zdecydowanie za trudna, no bo w końcu Gallifrey miała tam być. Missy obiecała :(. Poza tym Doktor twierdzi że ją w istocie znalazł. Po co miałby kłamać ? Do diabła z tym że najstarsza zasada mówi 'Doktor kłamie', Doktor przecież nie ma powodu żeby kłamać, skoro znalazł to znalazł,a le jak znalazł to czemu jej nie pokazali... Ja pierniczę, mózg mi eksploduje, a resztki uszami wypłyną, za trudny ten serial dla mnie, dzięki że mi to uświadomiłaś, Krystyna 15 !

ocenił(a) serial na 8
Tom_96

SPOILER ALERT!!!

Przecież to oczywiste. Nie znalazł jej, kiedy wpisał te współrzędne i wyjrzał przez TARDIS była pokazana tylko kosmiczna czerń, a Doktor wpadł w szał i zaczał niszczyć TARDIS. Był zły, że Missy go oszukała.

A Doktor okłamał Clarę, tak samo jak Clara oszukała go. Nie zrozumiałeś tej sceny. Oboje kłamali, żeby nie martwić drugiej osoby. Clara skłamała, że Danny wrócił, a Doktor skłamał, że znalazł Gallifrey. Po czym przytulili się, a Doktor powiedział:
- Nigdy nie ufaj przytuleniu, to tylko sposób na ukrycie swojej twarzy. (wolne tumaczenie)

ocenił(a) serial na 10
alonzy

-.-

Wszystko co napisałem o tej scenie to sarkazm, Alonzy ; ). Wm o co w niej chodziło, sarkazm polegał na tym że interpretacja jest oczywista.

ocenił(a) serial na 10
Tom_96

W zasadzie WSZYSTKO co napisałem w tamtym poście to jeden wielki sarkazm i ironia.

ocenił(a) serial na 8
Tom_96

Byc może, albo teraz jest ci głupio xD

ocenił(a) serial na 8
alonzy

W każdym razie czytałem tylko część twojej wypowiedzi, zabrakło mi reszty xD

ocenił(a) serial na 10
alonzy

Tia, masz rację, przejrzałeś mnie ; ).

W jaki sensie Ci 'zabrakło' ?

ocenił(a) serial na 10
Tom_96

PS: 'masz rację, przejrzałeś mnie' to NADAL sarkazm ; ).

krystyna_15

Jak miał ją znaleźć jak ją wysadził w powietrze?

ocenił(a) serial na 10
Sasayaki

Ktoś tu chyba niedokładnie oglądał ;P

ocenił(a) serial na 10
Lilit24

Może jeszcze nie widział ,,Dnia Doktora".

Tom_96

Nie, nie WIDZIAŁAM odcinka Dzień Doktora. Kończę 7 sezon.

ocenił(a) serial na 10
Sasayaki

Obejrzyj sb ,,Dzień Doktora", odcinek specjalny po 7. sezonie (oczywiście jak obejrzysz 7. sezon), to zrozumiesz ; ).