Doktor Who: Sezon 2 Doktor Who sezon 2, odcinek 1
odcinek Doktor Who (2023)

Doktor Who | Rewolucja robotów

The Robot Revolution 46m
6,6 74  oceny
6,6 10 1 74
Doktor Who
powrót do forum s2e1

Bardzo podobał mi się ten odcinek, lubię kiedy czuć, że Doctor i kompan odgrywają równie ważną rolę w odinku i czuję, że właśnie tak w tym przypadku było. Belinda ma potencjał na bycie jedną z ciekawszych kompanek. WE'RE SO BACK (pewnie nie)

ocenił(a) serial na 8
Olciax871

Mocno się zgadzam. Odcinek miał w sobie ten magiczny kicz i tandetę z czasów 1-8 doktorów, czego mi ostatnio brakowało. Mam nadzieję tylko że nie zmarnują Belindy i nie stanie się drugą Clarą.

Aleks_atanowek

Ja tam bardzo lubiłem Clarę

ocenił(a) serial na 8
Lunatik83

Źle się wyraziłem. Ja też bardzo lubiłem Clarę, zresztą Clara+12 to moje ulubione duo w całym serialu. Gdy wyszedł "The Robot Revolution" miałem obawy że Belinda to będzie po prostu kopiuj-wklej osobowość Clary, czego bardzo nie chciałem. Na całe szczęście mocno się myliłem, i aktorce i scenarzystom udało się umocnić Belindę jako własną, oryginalną postać :)

ocenił(a) serial na 4
Olciax871

jest progres którego się nie spodziewałem po tej ostatniej mamałydze tylko dalej ten aktor... jest tak irytujący

Olciax871

Wpadnij na TARDISawkę, jeśli jesteś na Facebooku, są tam spoilerowe wątki dyskusyjne po każdym z nowych odcinków!