Czy to....
Czy to już koniec ? 8 odcinek 5 sezonu to koniec serialu :O ?
Powiedzcie mi że nie!!!!!
Wygląda trochę jak ostatni odcinek :( :(... ale mam nadzieję, że nie..
Ostatni odcinek w tym sezonie. HBO potwierdziło realizację kolejnego, szóstego.
Był najbardziej pojechany :D Ale fajny. No to git :) Będzie co oglądać! Bo niby wygląda jakby pokonali Belsona i nawet dostali Budynek, gdzie kiedyś mieściło się Hooli, ale jak dla mnie jest to ciekawy temat, żeby dalej to rozkręcić :) Np. że z tymi kryptowalutami następuje bańka, wszystko spada (coś jak po nowym roku) :) i dalsze potyczki.
Ja mam nadzieję, że przed finałem całej serii w końcu coś się uda ekipie Pied Piper.
Serial dostał zamówienie na szósty sezon. Nie było żadnych informacji oficjalnych aby kolejny sezon miał być ostatnim. Natomiast były kilka lat temu wypowiedzi twórców serialu, że celują w rozpisanie historii na sześć serii.
jeszcze nie wiadomo,czy 6 sezon będzie ostatnim, może będzie 7 i kolejny http://collider.com/silicon-valley-season-6/
Jak dla mnie, to jeśli by utrzymali obecny poziom, to może być i 7,8 sezonów ;) wiadomo.. że w końcu wszystko powszednieje i kolejne potyczki, niepowodzenia, sukcesy stają się już jakby lekko powtarzalne.. Chyba, że by wprowadzili coś zupełnie nowego :) Albo sukces nowego internetu i rozwój jego.. i związane z nim problemy :D itp.. np masowa nienawiść w sieci, którą ciężko powstrzymać, brak cenzury totalnej, kontroli :D rozkwit czarnych rynków itp itd