PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=684792}

Dolina Krzemowa

Silicon Valley
2014 - 2019
7,9 23 tys. ocen
7,9 10 1 22639
8,0 18 krytyków
Dolina Krzemowa
powrót do forum serialu Dolina Krzemowa

Czy to....

Czy to już koniec ? 8 odcinek 5 sezonu to koniec serialu :O ?

Powiedzcie mi że nie!!!!!
Wygląda trochę jak ostatni odcinek :( :(... ale mam nadzieję, że nie..

Konrad_Januszewski

Tak, ostatni. Przynajmniej byl najlepszy.

ocenił(a) serial na 8
Konrad_Januszewski

Ostatni odcinek w tym sezonie. HBO potwierdziło realizację kolejnego, szóstego.

ocenił(a) serial na 8
Dawidt

Był najbardziej pojechany :D Ale fajny. No to git :) Będzie co oglądać! Bo niby wygląda jakby pokonali Belsona i nawet dostali Budynek, gdzie kiedyś mieściło się Hooli, ale jak dla mnie jest to ciekawy temat, żeby dalej to rozkręcić :) Np. że z tymi kryptowalutami następuje bańka, wszystko spada (coś jak po nowym roku) :) i dalsze potyczki.

ocenił(a) serial na 8
Konrad_Januszewski

Ja mam nadzieję, że przed finałem całej serii w końcu coś się uda ekipie Pied Piper.

ocenił(a) serial na 9
Dawidt

Serial dostał zamówienie na szósty sezon. Nie było żadnych informacji oficjalnych aby kolejny sezon miał być ostatnim. Natomiast były kilka lat temu wypowiedzi twórców serialu, że celują w rozpisanie historii na sześć serii.

ocenił(a) serial na 8
MoszeUsz

jeszcze nie wiadomo,czy 6 sezon będzie ostatnim, może będzie 7 i kolejny http://collider.com/silicon-valley-season-6/

ocenił(a) serial na 9
andyd2

Bardzo się cieszę.

ocenił(a) serial na 8
MoszeUsz

Jak dla mnie, to jeśli by utrzymali obecny poziom, to może być i 7,8 sezonów ;) wiadomo.. że w końcu wszystko powszednieje i kolejne potyczki, niepowodzenia, sukcesy stają się już jakby lekko powtarzalne.. Chyba, że by wprowadzili coś zupełnie nowego :) Albo sukces nowego internetu i rozwój jego.. i związane z nim problemy :D itp.. np masowa nienawiść w sieci, którą ciężko powstrzymać, brak cenzury totalnej, kontroli :D rozkwit czarnych rynków itp itd

ocenił(a) serial na 9
Konrad_Januszewski

Szósty sezon raczej będzie już o sukcesie. Jest sporo tematów do podjęcia w takiej sytuacji.