To chyba był najlepszy dotychczas odcinek, to i tak o wiele bardziej wolę Kroniki, jakoś nie mogę się przekonać do lalek, raczej obydwa seriale zostaną anulowane....
9:00 p.m. – Dollhouse
Viewers: 4.13 million (#3), A18-49: 1.5/ 5 (#3)
Odcinek na pewno najlepszy z dotychczasowych:)
Peesem, wiesz, u mnie jest na odwrót: 2 sezon Kronik mnie śmiertelnie nudzi... Ciekawe jaką ma oglądalność w Ameryce...
ditto, jak dotad Dollhouse ogladalem tylko dlatego, ze odcinki pojawialy sie niejako w komplecie z Kronikami, ale po ostatnim odcinku to sie chyba zmieni ;)
Co do anulowania, to moze jeszcze nie wszystko stracone, bo poza ogladalnoscia live, Fox bierze pod uwage rowniez wyniki ogladalnosci odcinkow nagranych na DVR, jesli obejrzy sie dany odcinek w przeciagu bodaj 3 dni od premiery; liczebnosc docelowej widowni Kronik 2x16 wzrosla w ten sposob o 41%, a liczba domostw, ktore posiadaja urzadzenie dvr w USA stale wzrasta. Ogladalnosc na hulu.com i podobnych tez sie liczy jako rating hits, wiec mozliwe, ze nadal jest za co trzymac kciuki ;)
W przypadku Kronik sytuacja jest już jasne renewu nie będzie....Dollhouse być może dostanie jeszcze szansę...
Kroniki miały 3.65 i w demo 1.3, ale za to najlepiej wypadły w DVR, bo były najlepsze w całym tygodniu...a lalki były na 3 miejscu....
Z dwóch bez wahania wybrałbym Kroniki.....ale to tylko moje zdanie:-)
Kroniki są bardzo dobre, ale te głupkowate odcinki o UFO mające tylko sprawić, że drugi sezon będzie miał ponad 20 odcinków to porażka. Wolałbym krótszą serie o kilka odcinków niż oglądać takie zapchajdziury.
Jak na razie Dollhouse trzyma wysoki poziom (a nawet jak trochę jest nudnawo, to piękno Elizy to wynagradza :D)
Zobaczymy jak dalej Kroniki się rozwiną, bo jeśli znów nic ciekawego nie będzie, to lepiej nich je zakończą.
Odcinki od 12 do 16 Kronik to tragedia, nudne jak diabli, ale odcinek 17 był dobry, a 18 i 19 są fantastyczne, zrobiły na mnie duże, pozytywne wrażenie, a z trailerów wynika, że ostatnie 3 będą jeszcze lepsze....
Mimo wszystko właśnie nijakość tych 4 epizodów w środku sezonu zadecydowało o tym, że widzowie odwrócili się od Kronik, a szkoda bo jakby od razu dać wątki z 16 odcinka do 13,14 to sezon drugi Kronik byłby bardzo, bardzo dobry i oglądalność by wręcz wzrosła, a nie spadła....jednak już jet za późno...a Dollhouse ma jeszcze szanse na drugi sezon....jeśli odcinki będą takie jak 6, albo i lepsze to kto wie....