PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479149}

Dollhouse

2009 - 2010
7,1 3,9 tys. ocen
7,1 10 1 3857
5,5 4 krytyków
Dollhouse
powrót do forum serialu Dollhouse

01x06-bez spoilerów

ocenił(a) serial na 6

To chyba był najlepszy dotychczas odcinek, to i tak o wiele bardziej wolę Kroniki, jakoś nie mogę się przekonać do lalek, raczej obydwa seriale zostaną anulowane....

9:00 p.m. – Dollhouse
Viewers: 4.13 million (#3), A18-49: 1.5/ 5 (#3)

peesem

Odcinek na pewno najlepszy z dotychczasowych:)

Peesem, wiesz, u mnie jest na odwrót: 2 sezon Kronik mnie śmiertelnie nudzi... Ciekawe jaką ma oglądalność w Ameryce...

ocenił(a) serial na 8
peesem

ditto, jak dotad Dollhouse ogladalem tylko dlatego, ze odcinki pojawialy sie niejako w komplecie z Kronikami, ale po ostatnim odcinku to sie chyba zmieni ;)

Co do anulowania, to moze jeszcze nie wszystko stracone, bo poza ogladalnoscia live, Fox bierze pod uwage rowniez wyniki ogladalnosci odcinkow nagranych na DVR, jesli obejrzy sie dany odcinek w przeciagu bodaj 3 dni od premiery; liczebnosc docelowej widowni Kronik 2x16 wzrosla w ten sposob o 41%, a liczba domostw, ktore posiadaja urzadzenie dvr w USA stale wzrasta. Ogladalnosc na hulu.com i podobnych tez sie liczy jako rating hits, wiec mozliwe, ze nadal jest za co trzymac kciuki ;)

ocenił(a) serial na 6
dziki_wonrz

W przypadku Kronik sytuacja jest już jasne renewu nie będzie....Dollhouse być może dostanie jeszcze szansę...
Kroniki miały 3.65 i w demo 1.3, ale za to najlepiej wypadły w DVR, bo były najlepsze w całym tygodniu...a lalki były na 3 miejscu....

Z dwóch bez wahania wybrałbym Kroniki.....ale to tylko moje zdanie:-)

użytkownik usunięty
peesem

Kroniki są bardzo dobre, ale te głupkowate odcinki o UFO mające tylko sprawić, że drugi sezon będzie miał ponad 20 odcinków to porażka. Wolałbym krótszą serie o kilka odcinków niż oglądać takie zapchajdziury.
Jak na razie Dollhouse trzyma wysoki poziom (a nawet jak trochę jest nudnawo, to piękno Elizy to wynagradza :D)
Zobaczymy jak dalej Kroniki się rozwiną, bo jeśli znów nic ciekawego nie będzie, to lepiej nich je zakończą.

ocenił(a) serial na 6

Odcinki od 12 do 16 Kronik to tragedia, nudne jak diabli, ale odcinek 17 był dobry, a 18 i 19 są fantastyczne, zrobiły na mnie duże, pozytywne wrażenie, a z trailerów wynika, że ostatnie 3 będą jeszcze lepsze....

Mimo wszystko właśnie nijakość tych 4 epizodów w środku sezonu zadecydowało o tym, że widzowie odwrócili się od Kronik, a szkoda bo jakby od razu dać wątki z 16 odcinka do 13,14 to sezon drugi Kronik byłby bardzo, bardzo dobry i oglądalność by wręcz wzrosła, a nie spadła....jednak już jet za późno...a Dollhouse ma jeszcze szanse na drugi sezon....jeśli odcinki będą takie jak 6, albo i lepsze to kto wie....

peesem

Zapraszam na www.dollhouse.socjum.pl do korzystania z portalu i pomaganiu w jego tworzeniu :)