PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479149}

Dollhouse

2009 - 2010
7,1 3,9 tys. ocen
7,1 10 1 3857
5,5 4 krytyków
Dollhouse
powrót do forum serialu Dollhouse

Kosztem Kronik Dollhouse dostał zielone światło na drugi sezon, zdecydowało to, iż produkowany jest przez wytwórnię Century Fox, i tv Fox może czerpać zyski, nie tylko z reklam, lecz ze sprzedaży DVD.
Nie wróżę dobrej przyszłości temu serialowi, piątek, i to jeszcze godzina 21, to kompletnie nieporozumienie, już pierwszy sezon miał tragiczną oglądalność, o wiele gorszą od Kronik Sary Connor, a teraz bez dobrego lead-in`u Kronik, i z serialami komediowymi przed nim, wypadnie jeszcze gorzej...
http://www.foxflash.com/div.php/main/page?aID=1z2z2z263z1z8&ID=4933

użytkownik usunięty
peesem

Niestety, miałem nadzieje, że dadzą go w zestawieniu z Lie to me albo Fringe czy jakąś ich inną popularną produkcją.

A tu dowalili piątek.
Mam nadzieje, że nie zmniejszyli budżetu na tyle aby wyjść na swoje, a odcinki będą beznadziejnie.
Bo jeśli dali w piątek to na serialu im już pewnie nie zależy.
Mam nadzieje, że się mylę :)

ocenił(a) serial na 6

Zmniejszyli o 30 procent budżet, poza tym w Dollhouse nigdy nic się nie dzieje, i można było tanim kosztem zapchać piątkowy wolny czas...gdzie w TTSCC, i innych serialach niemożliwe by było obcięcie budżetu, i tak tam wyglądały efekty specjalne jak z serialu klasy B.

użytkownik usunięty
peesem

Mi nie przeszkadza, że nie ma walk super itd.
Są czasami i to wystarcza.
Mi się podoba scenariusz i pomysły na odcinki.
A czasami jak Eliza jest na pierwszym planie to nawet nie myślę co oglądam :D
Potem muszę cofać :)

użytkownik usunięty

Zapomniałem jeszcze dopisać.
To co mi się najbardziej podoba, to że każdy odcinek jest wyjątkowy na swój sposób.
Są wyraziste (choć nie wiem czy tak można o odcinkach powiedzieć, chyba to określenie pasuje bardziej do postaci) i zapadają w pamięć.
Do tej pory mogę powiedzieć o czym był każdy z nich.
Co nie zdarza się w żadnym innym serialu który oglądam.
Nawet w moim ulubionym Desperate Housewives przed obejrzeniem nowego epizodu przypominam sobie o czym miej więcej było w poprzednich.