PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479149}

Dollhouse

2009 - 2010
7,1 3,9 tys. ocen
7,1 10 1 3857
5,5 4 krytyków
Dollhouse
powrót do forum serialu Dollhouse

Mnie się ten odcinek bardzo podobał, dużo lepszy niż 1x01. Praktycznie cały czas była akcja, napięcie, a także trochę informacji o przeszłości Domu Lalek. Naprawdę czuję, że serialik się rozkręca! A to bieganie po lesie i Eliza Dushku cały czas przypominało mi o filmie Wrong Turn (tylko bez kanibali oczywiście;)

White_Rose05

Jeśli cały czas będzie się rozkręcał, to będzie super. Jak na razie jestem na TAK :)

Cornell

Szkoda tylko, że wszystko zależy od wyników oglądalności w USA :/ Pierwszy odcinek nie przyciągnął tylu widzów ilu stacja FOX sobie zakładała. Miejmy nadzieję, że "The target" miał większą widownię.

ocenił(a) serial na 6
joey_poland

Drugi odcinek faktycznie o wiele lepszy...seriale Whedona mają to do Siebie, że powoli się rozkręcają, a w rankingu oglądalności serial zyskał 15 procent więcej niż pilot...4.2 i 1.7 w przedziale wieku 18-49...także na razie jest dobrze...

peesem

Oby Twoje źródło było bardziej wiarygodne od tego, z którego ekipa showtv.pl zaczerpnęła informację ( http://showtv.pl/news_item_1643.htm ). W innym wypadku nie będzie nam dane nacieszyć się zbyt wieloma odcinkami :/

ocenił(a) serial na 6
joey_poland

Obydwa źródła kolego podają takie same wyniki, więc nie wiem o co Ci biega...Podałem 4.2, oficjalnie miał 4.22 i też 1.7 więc to samo...

peesem

Moim zdaniem odcinek był dobry. Dużo lepszy niż poprzedni, podobał mi sie. Intryguje mnie watek Alphy, no i ten agent na tropie Dollhouse, Echo która zaczyna sobie przypominać... ogólnie rzecz biorąc robi sie ciekawie i jak mówiłam wcześniej serial ma potencjał (wiec na pewno będę oglądała dalej, zobaczymy co z tego będzie, oby nie spalili pomysłu).

A tak jak Echo mi przypomina Cameron z Terminatora to teraz ta cała szefowa Dollhouse zaczęła mi przypominać Weaver ;) (ci co wiedzą o co kaman to wiedzą) ;) czy ja mam parnoję? O___o

ocenił(a) serial na 6
_Anika_

Nie nie masz, a jeśli masz to mamy ją oboje:-)
Ciekawe co by było, jakby Whedon tworzył Kroniki...mogło by być ciekawie:-)

peesem

peesem ---> genialne umysły myślą podobnie ;)
Pozdro. :D

ocenił(a) serial na 6
_Anika_

Hehehe..no tak, racja:-))

peesem

Po prostu nie zapamiętałem liczb. Założyłem, że masz dane z innego źródła, bo pisałeś o wzroście oglądalności, a na showtv była mowa o jej spadku... Zresztą, never mind :)

ocenił(a) serial na 10
White_Rose05

Odcinek świetny. Dużo lepszy od pilota. Trzymał w napięciu cały czas. Ponoć Joss ma pomysł na 5 sezonów, więc mam nadzieję że głupi FOX serialu nie zdejmie jak Firefly czy Tru Calling :(

LukC

A ja dodam jeszcze że mnie jako dziewczynie brakuje w tym serialu jakiegoś męskiego charakteru na którym można by zawiesić oko ;) Faceci mają Echo a my co??? Bo ten policjant co szuka Dollhouse to zdecydowanie NIE jest to o czym mówię :/

ocenił(a) serial na 7
_Anika_

Oh, mnie Eliza wystarcza w zupełności :D

A drugi odcinek faktycznie lepszy niż pierwszy. Bardzo trzymał w napięciu. Mnie też Eliza biegająca po lesie przypominała Jess z Wrong Turn.
Nie mogę się doczekać następnego odcinka!

użytkownik usunięty
White_Rose05

Bardzo fajny odcinek, mogli ten dać na pierwszy a z porwaniem co najmniej na 3 albo 4, pewnie wtedy by oglądalność nie spadła po pilocie.

Mam nadzieje, że FOX postąpi mądrze i zmieni dzień emisji, bo sami sobie szkodzą. Skoro po przeniesieniu Kroniki Sary Konnor na piątek mają słabą oglądalność, to po jaką cholerę dali Dollhouse też w piątek.

ocenił(a) serial na 6

Ciekawszy od 1 odcinku pojawił się zły super morderca oraz kilka pytań, dlaczego jej nie zabił, dlaczego teraz ktoś chce ją zabić :)

ZlyCzarny

Zapraszam na www.dollhouse.socjum.pl do korzystania z portalu i pomaganiu w jego tworzeniu :)