Czy ktos moze sie orientuje co z tym specjalnym odcinkiem 13, kiedy bedzie jego emisja?
28 lipca
Będzie jeszcze na nim właściwy pilot serialu pt. "Echo" którego FOX nie wyemitował.
13 odcinek wyszedł nie dawno razem z niewyemitowanym pilotem serialu, zatem można już obejrzeć:)
13 odcinek jest beznadziejny! Tak jak pierwszy sezon bardzo mi podobał sie tak 13 odcinek to nieporozumienie jakieś
Dlaczego? Był całkiem niezły.
Oczywiście widać, że Joss zbyt dużo chciał pokazać, a miał za mały budżet, ale pomysł bardzo dobry mi się wydaje.
Tylko zakończenie, niby oni są ostatnimi ocalałymi, a nagle z okna wspinają się po jakiejś drabince (do helikoptera najprawdopodobniej).
No i to "Może odnajdziemy mnie żywą" nie zostanie już rozwinięte, bo drugi sezon ma się skupić na wydarzeniach przedstawionych po 12 odcinku.
Nie wiem czy zrozumiesz dlaczego bo po postach jakie dodajesz (te z uśmierć aktora czy jakoś tak .... chodzi o jakieś punkty) wydajesz się baaaardzo młody więc niektóre rzeczy będą dla Ciebie bezsensowne:D Także nie chce zabrzmieć wyniośle ale nie chce sie mi tego tłumaczyć Tobie:D
Uwierz mi, potrafię zrozumieć wiele rzeczy :>
Nie wiem, co masz do Bitwy aktorów, na 50% stronach filmów i seriali jest taka zabawa, lecz widać, że tu się już prawie nikt nie zagląda niestety.
nie to, że nie zagląda tylko są seriale i filmy, które oglądają też nastolatki, które wywieszają plakaty swoich ukochanych aktorów i zakochują się w nich bez pamięci (i bardzo dobrze! też przez to przechodziłam:D lepsze są takie zabawy i wzdychania niż prowokowanie ludzi, obrażanie i jeszcze wiele innych gorszych rzeczy) bo jest wiele filmów i seriali, gdzie a zabawa kompletnie się nie przyjęła:D to znak, że dany film i serial ma więcej widzów "dorosłych".