PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=792826}

Dom z papieru

La casa de papel
2017 - 2021
8,0 240 tys. ocen
8,0 10 1 239760
5,8 14 krytyków
Dom z papieru
powrót do forum serialu Dom z papieru

1. Naprawdę? Wszyscy strzelają do kolesia a on ucieka?
2. Koleś niby z tajnych służb, super morderca a sam nie potrafił się uwolnić, tylko po podpowiedzi Palermo?
3. Dlaczego chciał zabić Helsinki, zabił Nairobi a Tokio nie?
4. Skoro Profesor znał „nową trójkę” załogi przed pierwszym skokiem, to dlaczego ich nie wziął tylko ludzi „z ulicy”? Chyba fajnie mieć w załodze zaufanych ludzi?
5. Skoro Profesor poznał „kuzynkę” Denver także przed pierwszym skokiem to dlaczego ona nie była ich wtyczka w pierwszym sezonie i nie udawała zakładniczki?

Kocham ten serial, będę oglądać kolejny sezon, sezony! Ale strasznie to irytuje...

A Berlin? Kobieciarz, koleś, który wierzy w miłość, nagle robią z niego na sile BI? Ja rozumiem, ze wszędzie teraz jest propagowanie lgbt, jakby Berlin od początku był gejem, spoko. Ale po co robić z niego nagle kogoś kto miał romans z facetem? Nie wiem, trochę mieszane mam uczucia wobec tego. To tak jakby nagle Palermo miał może żonę...

ocenił(a) serial na 8
Roza_Napierala

To dlaczego ta kuzynka nie była na pierwszym napadzie jest największą zagadką. Na ten moment wygląda to tak że pojawiła się żeby być transeksualna a oprócz tego nic o niej nie wiemy. A to że Berlin okazał się być bi to pikuś przy tym jak inne wątki tracą wiarygodność przez promocję lgbt na siłę. Nairobi planowała zostać samotną matką a Arturito molestuje jedną z zakładniczek tylko po to żeby wrzucić wątek molestowania i przypomnieć że to jest be.