Oglądam 4 odcinek i śpię. Emocje jak na grzybach. Serial nie oferuje żadnej wartości dydaktycznej, typowa papka dla plebsu intelektualnego. Akcja jest bardzo przewidywalna. Aktorstwo beznadziejne, wiele postaci nie pasuje do odgrywanych ról m.in. pani inspektor... z wyglądu typowa kura domowe, która lubi wychowywać dzieci, a w sytuacjach stresowych dzwoni po męża. W filmie widać jej nienaturalną grę i strach w oczach.
Po za tym jak mogę dać więcej niż 1 w sytuacji, w której zostałem obrażony :D Widać, że w europie nas nie lubią, ale to kolejny przykład z wielu innych i może na tym skończę.
PODSUMOWANIE: Jeśli nie lubisz sensacyjnego gówna dla nastoletnich dziewczynek, to odradzam. ;) Jeśli nie lubisz antypolskiej polemiki, to tym bardziej.
Kolega z zerowym dystansem do swojego pochodzenia. Rozumiem wystawić temu serialowi 4/5, za to, że jest słaby, ale 1? Kogoś duma musiała ewidentnie ucierpieć.
Ekspercie od psychologii... pomijając to, że nie spodobała mi się jedna postać za tzw rasizm, to jak widzisz u góry nie był to jedyny argument, żeby dać temu gniotowi 1. ;) Powtórzę się, nie oglądam sensacyjnej papki dla nastoletnich dziewczynek. Jeśli jesteś miłośnikiem kloaki kina, to szanuje twoją opinię i nie wiem w czym ci przeszkadza moja? Czyżby brak dystansu do swojej osoby?
Ocena 4/5 nie jest klasyfikowana jako słaba, tylko jako ujdzie/średni. W moim przypadku to było w 100% nieporozumienie. Czytaj ze zrozumieniem opisy gwiazdek. ;)
Nie przeszkadza mi twoja opinia, skomentowałem ją - wyrażając swoje zdanie. To wszystko. To tylko serial, więc nie zamierzam tworzyć z nikim konfliktu, ponieważ ktoś ma odmienne zdanie.
Przy takim komentowaniu radze lepiej dobierać słowa, bo znowu narazisz się na ośmieszenie ;p