PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=792826}

Dom z papieru

La casa de papel
2017 - 2021
8,0 240 tys. ocen
8,0 10 1 239866
5,8 14 krytyków
Dom z papieru
powrót do forum serialu Dom z papieru

Ostatni sezon

ocenił(a) serial na 8

Jest dla mnie nieporozumieniem. Serial był świetny, aż do momentu zabójstwa Nairobi, wtedy jakby już sami nie wiedzieli co robią. Zakończenie w mojej opinii bardzo naciągane + czy może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego ci ludzie tak bardzo ich uwielbiają? Albo ja jestem tępy albo nie rozumiem dlaczego napad na bank, który może zakończyć się wielkimi stratami w kraju jest wspierany przez tłum. Mam wrażenie, że na siłę chcieli dodać jakiś przekaz, którego ja nie rozumiem i dla mnie jest to slabe. Jednakowoż pierwsze 2/3 sezony to arcydzieło <3

ocenił(a) serial na 10
Tob1902

myślę że ich pokochali przez materiały filmowe które puszczali choćby o Rio gdzie tłumaczyli że był bestialsko torturowany przez władze itp na jakiejś pustyni itd. Ale myślę, że określenie że ludzie ich "pokochali" jest za mocne. Poprostu po tym co zobaczyli w jakiś sposób poprostu im kibicowali i tyle.
Z drugiej strony jesli zastanawiasz się dlaczego ich "pokochali" odpowiedz sobie na pytanie dlaczego my jako widzowie ( i ty też) polubiliśmy tak bardzo te postacie... jesteśmy tacy sami jak ci ludzie którzy kibicują im przed bankiem z transparentami, tyle że my siedzimy po drugiej stronie ekranu.... więc dlaczego???