PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=792826}

Dom z papieru

La casa de papel
2017 - 2021
8,0 240 tys. ocen
8,0 10 1 239592
5,8 14 krytyków
Dom z papieru
powrót do forum serialu Dom z papieru

Czy jest ktoś mi w stanie powiedzieć czy słowa Moskwy były wynikiem halucynacji, czy wyznaniem prawdy? Czy to możliwe żeby Tokio była matką Denvera?

ocenił(a) serial na 5
Sketiw_Sketiw

Nie jest to możliwe, bo Tokio ma bodaj 32 lata, a Denver dwadzieścia kilka (na pewno jest starszy od Rio, który ma 19). Po za tym Tokio by raczej pamiętała, że urodziła syna.

ocenił(a) serial na 9
Charlie_TSW

Chodziło o to ze tez tak odpierdala farmazony jak jego żona
'ciągnie z sobą trupy'

ocenił(a) serial na 9
Sketiw_Sketiw

naprawdę to trzeba tłumaczyć? Ludzie przed śmiercią rozmawiają często ze zmarłymi, biorąc za nie osoby opiekujące się nie nimi, albo mają halucynacje i rozmawiają ze ścianą... to nie jest żaden odosobniony przypadek... Moskwa myślał, że Tokio to jego żona z młodości, może nawet były do siebie podobne, a ta matka prawdziwa to pewnie od dawna nie żyje, skoro była narkomanką

Sketiw_Sketiw

Jakim wtórnym analfabetą trzeba być, zęby sądzić, że Tokio byłą matką Denvera?

Lukasz641

Jakim "wtórnym analfabeta" trzeba być żeby tak ponosić się emocjom komentując jakis stary wpis na forum o serialu?

Sketiw_Sketiw

Emocjom poniosłeś się chyba ty, bo nie ja. Widząc tak głupie pytanie świadczące o porażającej nieumiejętności rozumienia tego co się ogląda, komentuję to, nieważne czy post był pisany wczoraj czy poltorej roku temu:)

Lukasz641

No ja to na przykład obejrzałem zjarany xd I nie ogarnąłem.. :/

ocenił(a) serial na 7
Lukasz641

No właśnie co za różnica kiedy się komentuje dany post xd jak się zobaczyło np.po roku to się komentuje po roku xd