Dom z papieru był genialnym serialem. Napad na mennice to było coś idealnego dla mnie. Pierwsze dwa sezony, które stworzyli Hiszpanie były rewelacyjne, świadczy to tym moja ocena 10 za pierwszy sezon i 10 za drugi. Był moim ulubionym serialem. Natomiast ha tfu netflix wykupił prawa, czym zniszczył to dzieło. Stworzyli historię, która o napadzie na bank, który był kompletnie niepotrzebny. To był skok na kasę. Pierw 3 sezon niezły, 4 sezon słaby więc w ramach przeprosin ha tfu netflix wydał dokument. Potem 5 odcinków sezonu piątego -najgorzej oceniany sezon na filmwebie co zrobił netflix wydał nowy dokument i kolejne 5 odcinków ostatniego sezonu. I to nie koniec zapowiedzieli spin off Domu z papieru. To obrazuje, że ha tfu netflix zniszczył coś niesamowitego. Serial, który naprawdę polecałem każdemu, teraz każdemu odradzam. To jest naprawdę smutne gdy rozmawiam, z kolegą, którego namówiłem na oglądanie tego hitu- a później mówię mu, żeby przestał oglądać po drugim sezonie. Czy ha tfu netflix nie może uczy się na błędach? Nie potrzebnie tworzyli film o breaking bad, niepotrzebnie tworzą 4 sezon stranger thinks i wiele innych. Czy nie mogą wsiąść przykładu z amazon prime- stworzyli hit Fleabag tylko 2 sezony i koniec. Świadczy o tym, że ha tfu netflix ma gdzieś wszystkich fanów i marzą tylko o kąpieli pełnej zielonych beniaminów franklinów. Z tak świetnego serialu stworzyli tak głupi serial, że szkoda o tym dalej pisać. Tyle głupot, tyle niedociągnięć, brak logicznego wytłumaczenia rzeczy, które byłyby wytłumaczone w pierwszych dwóch. Więc drodzy czytelnicy, którzy wytrwali do końca i nie oglądali tego serialu. Proszę obejrzycie tylko dwa pierwsze sezony. Natomiast drodzy czytelnicy którzy wytrwali do końca i oglądali wszystkie sezony razem z wami łącze się w smutku. Pzdr