od obejrzenia 1 odcinka serial tak mnie wciągnął że 2 sezony zdązyłam obejrzeć 2 dni bo nie miałabym cierpliwosci czekac co stanie sie dalej ;) wyraziste postacie, zaskakujący pełen akcji scenariusz, oglądając Dom z papieru nie sposób sie nudzić :) postać Profesora, Berlina i Denvera to osobiście moje ulubione postaci ;) niestety denerwuje mnie Tokio i Rio, bez nich serial oglądaloby mi sie chyba o niebo lepiej ale cóż zawsze jest ktos kto musi wkurzac ;)
pierwsze 2 sezony idealne :) i... mogliby na tym skonczyc
zakonczenie 2 sezonu bylo idealne... mogliby ewentualnie dodac jeden odcinek z dalszymi losami bohaterów i skonczyc to~!... bo 3 sezon mimo mojej calej sympatii do tego serialu to w skrócie mówiąc...DRAMAT.. przez duże D :) naciągany i naiwny.. krótko mowiąc bez sensu.. wiem że zrobili kontynuacje bo oglądalnosc pewnie byla bardzo dobra ale 3 sezon mnie nie przekonal.. po obejrzeniu 1 odcinka bylo juz tyle absurdu że mialam ochote wylączyc i miec w glowie tylko 2 pierwsze sezony :)
ale zeby juz nie marudzic i tak daje ocene 9! za wspaniala gre aktorska i SCENARIUSZ... ( który z początku troche przypomnial mi film ''Plan doskonaly'' )
tak czy siak polecam ;)