PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=93993}

Doogie Howser, lekarz medycyny

Doogie Howser, M.D
1989 - 1993
6,9 6,1 tys. ocen
6,9 10 1 6097
6,5 2 krytyków
Doogie Howser, lekarz medycyny
powrót do forum serialu Doogie Howser, lekarz medycyny

heh, tyle lat w niewiedzy...

darkmirror

ha! właśnie mam to samo :D oglądam sobie film 50/50, a tam wzmianka o Doogie Howserze, myślę "o, to ten serial z lekarzem-dzieciakiem!" ale miałem przed oczami innego aktora, byłem przekonany, że grał go taki inny małolat, który najwidoczniej też grał gdzieś podobną rolę. wchodzę na filmweb, patrzę, szok! Barney :D

JamesHunt

Haha, miałam dokładnie to samo - oglądam "50/50" i niemożliwie ucieszyła mnie wzmianka o nastoletnim lekarzu, ponieważ od dawna nie mogłam sobie przypomnieć, co to był za serial, który oglądałam wieki temu. A tutaj znajoma twarz uśmiecha się z plakatu - i wszystko jasne ;)

darkmirror

Ja, oglądając HIMYM, krzyknęłam raczej "O kurczę, to Doogie!" Chyba się starzeję.

ocenił(a) serial na 7
masquerade__

co ciekawe...Ja przy pierwszym odcinku "Doogiego Howsera" wiedziałem, że zagra w HIMYM - to przecież genialne dziecko było ;)

bboyliklik

oglądałam to kiedy byłam mała,uwielbiałam to!:) gdy oglądąłam HIMUM moja mama powiedziała mi,czy go poznaję;> to była miła niespodzianka:D bawił mnie za dzieciaka i bawi mnie teraz gdy jestem dorosła:) NPH!

czubaka2090

Doogie to Barney ! Moje życie już nigdy nie będzie takie samo! ;)

ocenił(a) serial na 8
masquerade__

A ja np. zawsze kojarzyłam, że to on :)

masquerade__

Bareneeeyyy?