Kim jest nowa pokojowa lady Cory? Pojawiała się w poprzednich odcinkach? Zupełnie nie mogę sobie przypomnieć.
Będę wdzięczna za odpowiedź! :)
Pojawiła się w ostatnim odcinku poprzedniego sezonu i z tego co pamiętam to podobał się jej Tom i ciągle się koło niego kręciła, zagadywała, raz nawet chyba wparowała mu do sypialni. W końcu gdy dowiedziała się o tym Pani Hughes to ją zwolniła
I to nie dosyć,że znowu narobi bałaganu w życiu Toma, którego darzę ogromną sympatią, to poszło jej stanowczo za łatwo. W ogóle denerwuje mnie, że aby się z kimś zbałamucic, zgwałcić itp. wystarczy pół odcinka, a żeby kogoś połączyli w sensowną parę to minimum sezon, a i tak potem go uśmiercą. Nowy adorator Mary, zrobił na mnie dobre wrażenie, a co do Edny to niech wpadnie po pociąg!
Kolejka dla grampiana :)).
Osobiście byłem wysoce zaskoczony tak rozwiniętym wątkiem Anny. Dość szokujące. Jeśli chodzi Gillingham'a, to wolałbym by to był gorący romans, ale ostatecznie zakończony fiaskiem. Tragiczna Mary, kobieta postępu, na którą jeszcze czeka wyjątkowe uczucie.
Tom mam nadzieję, że ostatecznie spotka przychylną pannę w wyższych sferach, która go przeprowadzi po tych szczeblach i będą mieć się ku sobie. A i Moesley by mógł dostać jakaś dobrą pracę.
A Matthew zginął, bo Dan Stevens zrezygnował. Musieli coś wymyślić. Moim zdaniem dobrze to zaaranżowali i historia nabrała nowe, równie ciekawe tory :).
Dzięki, na pewno bym nie odmówiła:-)
Mam nadzieję, że napiszą jakieś miłe zakończenie dla Toma i ta jego "panna" choćby w części dorówna uroda i dobrocią Sybil, a nie ta wredna pokojówka.
Jestem ciekawa jak długo jak bardzo rozwinie się wątek Annny kiedy się wyda, jakie będą reakcje itd.
Szkoda mi i Mosleya, jak na razie ma cały czas pod górkę, ale wiadomo jak szybko w tym serialu wszystko sie zmienia, chwila szczęścia i kolejna tragedia:-(